Αμακιγιάριστη, καταβεβλημένη, απεριποίητη… Μακριά από τη χολιγουντιανή της λάμψη, η Ούμα Θέρμαν εθεάθη σε μαύρο χάλι, σε έξοδό της μέρα μεσημέρι στο Μανχάταν.







Ενοχλημένη από την παρουσία των παπαράτσι, η 43χρονη ηθοποιός προσπαθούσε να κρύψει το χλωμό πρόσωπό της από τα φλας, που άστραφταν για να την απαθανατίσουν.







Αν και η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, διεθνή δημοσιεύματα κάνουν λόγο για χωρισμό της με τον αρραβωνιαστικό της, Αρπάντ Μπουσόν, ύστερα από επτά χρόνια κοινής συμβίωσης.







Να υπενθυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η 43χρονη σταρ και ο 51χρονος εκατομμυριούχος χωρίζουν λίγο πριν το γάμο. Το 2009 ακύρωσαν τον αρραβώνα τους, τα ξαναβρήκαν μετά από μερικούς μήνες και το 2012 αρραβωνιάστηκαν και πάλι.



Το καλοκαίρι του ίδιου έτους, μάλιστα, καλωσόρισαν την κόρη τους, Λούνα. Η Ούμα έχει άλλα δύο παιδιά, τη 14χρονη Μάγια και το 10χρονο Λέβον από το γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, τον επίσης ηθοποιό, Ίθαν Χοκ, ενώ δύο παιδιά έχει και ο Αρπάντ από την σχέση του με την Ελ ΜακΦέρσον.





 
Top