Τρεις επιθέσεις που κατέληξαν σε ανελέητους ξυλοδαρμούς, τις τελευταίες 15 ημέρες, φέρεται να έχει υποστεί ο 50χρονος λογιστής, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Ο ιατροδικαστής Γεώργιος Ντηλέρνια διαπίστωσε τραύματα με διαφορετική χρονική συχνότητα, γεγονός που αποδεικνύεται από την επούλωση τους, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτά τοποθετούνται σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες. Κάποια προκλήθηκαν πριν 15 ημέρες, ενώ τα υπόλοιπα σε δύο διαφορετικούς χρόνους, δηλαδή 4-5 ημέρες και 1-2 ημέρες (ίσως και ώρες) πριν το θάνατο του.

Με απλά λόγια ο 50χρονος ασφαλιστής, τις τελευταίες 15 ημέρες ζούσε μαρτυρικά «τρώγοντας» άγριο ξύλο, προφανώς από άτομα τα οποία διέθεταν μεγάλη μυική δύναμη. Εκτιμάται ότι το «γερό ξύλο» το δέχθηκε την τελευταία φορά, όπου ο κ. Ντηλέρνια διαπίστωσε πως «στο βραχίονα είχε μια εκχύμωση, μάλλον από γροθιά. Και το αριστερό χέρι ήταν μελανιασμένο σαν να είχε προσπαθήσει να αμυνθεί, να αποκρούσει χτυπήματα». Στη μύτη παρατηρήθηκαν σημάδια, πιθανότατα από γροθιά, ενώ και στο κεφάλι φέρεται να είχε δεχθεί δυνατά χτυπήματα, καθώς σε τέσσερα σημεία διαπιστώθηκαν αιμορραγικές εστίες, ο οποίες αρχικά δεν ήταν ορατές, λόγω πυκνής τριχοφυίας, παρά μόνο όταν έγινε η αφαίρεση του τριχωτού.

Σύμφωνα πάντα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής του έμπειρου επιστήμονα κ. Ντηλέρνια, στο σώμα του θανόντος εντοπίστηκαν περισσότερα από 10 κατάγματα στα πλευρά, τόσο δεξιά όσο και αριστερά που προσδιορίζονται πριν από περίπου 15 ημερες. Αυτός φέρεται να ήταν και ο πρώτος μεγάλος ξυλοδαρμός, ενώ ένα σημάδι στο θώρακα, πριν από περίπου 4-5 ημέρες.

Το μυστήριο με τον αυτοσχέδιο βρόχο

Στην έκθεση του ο ιατροδικαστής αναφέρει ως αιτία θανάτου τον «απαγχονισμό δια βρόχου». Και σε αυτό το σημείο το μυστήριο αρχίζει να πυκνώνει, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, έχει να κάνει με τη σοβαρότητα των τραυμάτων. Δηλαδή, λένε ότι τα κατάγματα που είχε υποστεί, προκαλούν αφόρητο πόνο σε σημείο, ο τραυματίας να μην μπορεί να κάνει εύκολα κινήσεις. Πόσο μάλλον, να ανέβει σε μια καρέκλα και να τεντώσει το σώμα του για να φτιάξει τον αυτοσχέδιο βρόχο στο μονόζυγο της πόρτας και για να κρεμαστεί.

«Ασθενείς με τέτοια τραύματα μετά βίας μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις χωρίς να πονούν. Ο πόνος από τα κατάγματα είναι φρικτός. Προκαλεί λοιπόν απορία πώς ανέβηκε στην καρέκλα και τεντώθηκε για να φτιάξει τη θηλιά» αναφέρει ειδικός αναλυτής με γνώση της υπόθεσης και συμπληρώνει: «Το έκανε μόνος του; Κάποιος τον βοήθησε; Τον κρέμασαν; Αυτά είναι τα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν».

Ποιος ήταν ο 50χρονος απατεώνας που κατάφερε όπως όλα δείχνουν να εξαπατήσεις πολλούς ανθρώπους, ανάμεσα τους και την 47χρονη.

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν ο 50χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μόσχατο το βράδυ της Δευτέρας (16/1), υπόθεση για την οποία έχει συλληφθεί η 47χρονη γυναίκα που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ και η οποία έχει ομολογήσει ότι έσπρωξε την καρέκλα στην οποία βρισκόταν το θύμα έχοντας περάσει στο λαιμό του μια αυτοσχέδια θηλιά.

Πριν από έξι χρόνια, το 2017, ο Νίκος Κομπόγιωργας, όπως ήταν το όνομα του 50χρονου, είχε διοργανώσει ποδοσφαιρικούς αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό προκειμένου να ενισχυθούν οι άπορες οικογένειες του δήμου Μοσχάτου.

Τότε ο 50χρονος είχε εμφανιστεί στο γήπεδο μαζί με τις δύο κόρες του και είχε μιλήσει για τη συνεισφορά του στο φιλανθρωπικό παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο edolio5 από καταγγέλοντες ο Καμπόγιωργας είχε πάρει λεφτά και από άλλα άτομα για να τα επενδύσει σε "προϊόντα" πετρελαίου.

Όπως αποκάλυψε επίσης στο edolio5 εκπρόσωπος γνωστής εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων, πριν λίγες μέρες κατήγγειλε στην αστυνομία απάτη σε βάρος της εταιρείας από τον 50χρονο. Ο ίδιος μάλιστα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του λογιστή για υπεξαίρεση χρημάτων, μια ημέρα ακριβώς προτού βρεθεί απαγχονισμένος.

Ο 50χρονος είχε πάρει 65 αυτοκίνητα προκειμένου να τα διαθέσει σε πελάτες του με leasing και στη συνέχεια θα έδινε τα χρήματα στην εταιρεία, κάτι που δεν έκανε ποτέ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πήρε τα οχήματα χωρίς να τα πληρώσει και στη συνέχεια είτε τα διέθεσε με leasing είτε τα πούλησε σε ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε επαφές από την περίοδο που και ο ίδιος ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο.

 
Top