edolio5 team

Μια μεγάλη έκταση στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, πίσω από τον τοίχο της οποίας κρύβεται μια πολυτελέστατη βίλα είναι το σπίτι του ψευτογιατρού, ο οποίος υποσχόταν θαυματουργές θεραπείες και πωλούσε πανάκριβα μαντζούνια με αποτέλεσμα να οδηγήσει στον θάνατο πέντε ασθενείς που τον εμπιστεύτηκαν.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ  ο ψευτογιατρός έχει φτιάξει ένα φρούριο γύρω από το σπίτι του. Πανύψηλοι τσιμεντένιοι τοίχοι που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο να δει κάποιος τι συμβαίνει πίσω από αυτούς και κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν κάθε κίνηση προστάτευαν για πολύ καιρό τα φονικά μυστικά του ψευτογιατρού.

Ωστόσο, μετά τη σύλληψη του τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν και είναι όλο και περισσότεροι αυτοί που λένε ότι έχουν πέσει θύματα του. 

Στο σπίτι του ψευτογιατρού έφτασε το πρωί του Σαββάτου και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος προτίθεται, όπως είπε, να αναλάβει την υπεράσπιση του. Εξερχόμενος επιχείρησε να διαψεύσει τα περί βίλας, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα φτωχόσπιτο 100 τετραγωνικών μέτρων και ότι πέρα από τις κάμερες δεν υπάρχει κάτι άλλο που να υποδεικνύει ότι αυτό είναι το σπίτι ενός πλούσιου ανθρώπου. Είπε επίσης ότι πίσω από την υπόθεση βρίσκεται ένα υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που έχει αντιδικία με τον ψευτογιατρό και θέλει να τον καταστρέψει.

 
Top