Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχουν προκύψει το τελευταίο τριήμερο και έχουν δει το φως της δημοσιότητας από έγκριτες ηλεκτρονικές εφημερίδες (Political) τον Αρτέμη Μάτσα της Βουλής για την Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει να υποδύεται ο γενικός γραμματέας της Βουλής κ. Γιώργος Μυλωνάκης.

Κοινό μυστικό στους κόλπους της ΝΔ είναι πλέον ο ρόλος που παίζει ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης. Όπως λένε ο εν λόγω έχει εγκαταλείψει τα καθήκοντά που του έχουν ανατεθεί στο Κοινοβούλιο και έχει αναγορεύσει εαυτόν σε κριτή των πάντων διαρρέοντας δεξιά και …πολύ αριστερά σχόλια και εκτιμήσεις του για βουλευτές υπουργούς και κομματικά στελέχη. Αποτέλεσμα να έχει γίνει κόκκινο πανί -στο “λάκο που σκάβει”-για τα γαλάζια στελέχη. Όλοι οι ηγέτες είχαν τους εφιάλτες τους. Φαίνεται άλλωστε διότι μέχρι πρότινος ο Μυλωνάκης δεν πλησίαζε το Μαξίμου -επί Γρηγόρη Δημητριάδη- τώρα λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια.

Μια τέτοια περίπτωση όπως λένε γνωρίζοντας τα εσωτερικά του γαλάζιου στρατοπέδου, μάλλον είναι και η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή. Οι πληροφορίες της Political αναφέρουν ότι η Βολιώτισσά βουλευτής και Υφυπουργός δεν είναι αρεστή όπως και αρκετοί στον γραμματέα.

Εντύπωση έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα για την επαγγελματική δραστηριότητα του γιού της με τα ΕΛΤΑ. Θέτοντας ηθικό ζήτημα για την απασχόληση του γιου στα ΕΛΤΑ . Η ίδια δεν ρωτήθηκε επίσημα για να δώσει εξηγήσεις. Κοινό μυστικό στα γαλάζια χαρακώματα ότι έφυγε και αυτό από τον γραμματέα Μυλωνάκη που άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την παράταξη.

Δικό μας ρεπορτάζ είναι ότι καρφώνει στελέχη της ΝΔ, ακόμα και καθ’ υπόδειξη στενής οικογενειακής φίλης, σύζυγο γαλάζιου βουλευτή. Ένα ξεμάλλιασμα λείπει να γίνουμε η Βουλή της Ταιβάν με αποκλειστικότητα που αλλού… στο πρωϊνάδικο της κυρίας Μυλωνάκη- Μεσσαροπούλου.
 
Top