Μετά τις αιτιολογημένες αντιδράσεις και την κατακραυγή, το Μέγαρο Μαξίμου τα "μαζεύει" και τώρα αποδοκιμάζει και τις πανηγυρικές αναρτήσεις υπουργών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή των εμβολιασμό τους.

Επίσης βάζει τέλος στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών μετά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις που προκλήθηκαν ειδικά μετά το θέμα που προέκυψε στο νοσοκομείο "Σωτηρία" με την αναβολή εμβολιασμών υγειονομικών.

Όπως ανέφερε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκρόσωπος κ. Αριστοτελία Πελώνη στον ραδιοφωνικό σταθμό των "Παραπολιτικών", "ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του κ. Κουτσούμπα".

"Από εκεί και πέρα υπήρξε μια λίστα που αφορούσε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους και της κυβέρνησης. Μέχρι χθες εμβολιάστηκαν 66 κυβερνητικά στελέχη και κρατικοί λειτουργοί από τους 128 που επρόκειτο να εμβολιαστούν και εδώ κλείνει η λίστα", συμπλήρωσε η ίδια.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στη λίστα θα εμβολιαστούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για όλο τον πληθυσμό.

Η κ. Πελώνη σημείωσε ότι το Μέγαρο Μαξίμου αποδοκιμάζει και τις πανηγυρικές αναρτήσεις υπουργών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή των εμβολιασμό τους, χωρίς όμως να εξηγεί γιατί καταρτίστηκε αυτή η "διευρυμένη" λίστα των 128.
Την Τρίτη άλλωστε, ο αρμόδιος υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας έριχνε την ευθύνη στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, αναφορικά πάντα με το γεγονός ότι πολλοί κυβερνητικοί παράγοντες έχουν ήδη εμβολιαστεί σε αντίθεση με υγειονομικούς.
 
Top