Με μια νέα αιχμηρή ανάρτηση τοποθετήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου για τον πόλεμο που διεξάγεται στη λωρίδα της Γάζας, την ώρα που το Ισραήλ συνεχίζει τον ανελέητο βομβαρδισμό της περιοχής.
Η Εριέττα Κούρκουλου φορώντας ένα T-shirt που γράφει «Free Palestine», ανήρτησε μια νέα σειρά φωτογραφιών με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, αναφερόμενη στον πόλεμο που διεξάγεται στη Λωρίδα της Γάζας.

Η ανάρτησή της:
«Αυτό που κάνει ο Νετανιάχου στη Γάζα γιατί δεν έχει χαρακτηριστεί “τρομοκρατία”; Γιατί είναι λευκός; Επειδή δεν είναι Μουσουλμάνος; Έτσι ακριβώς χτίζεται το ψέμα, το μίσος, ο ρατσισμός», αναφέρει η Εριέττα Κούρκουλου.
Επισημαίνει πως στην Ελλάδα «δεν λέμε κουβέντα γιατί είμαστε φιλοαμερικανοί ή αλλιώς χ….» και διερωτάται: «όμως η ρόδα γυρίζει και το να βρεθούμε σε αντίστοιχη θέση στο μέλλον δεν αποκλείεται. Τότε τι θα πούμε; Ότι είναι απάνθρωπο που δεν έρχεται κανείς να μας σώσει;».
«Η καθημερινότητά μας δεν μπορεί να σταματήσει, όμως μπορούμε να φροντίσουμε έτσι ώστε να μην ξεχνάμε και ακόμα καλύτερα να ενοχλούμε και λίγο αυτούς που προσπαθούν να ξεχάσουν – επιμένουν να ξεχνούν» τονίζει.
 
Top