«Το διασκεδάζει ο Δ. Μαρκόπουλος στην επιτροπή για τα Τέμπη! Μπράβο, άξιος πρόεδρε», σχολιάζει καυστικά η επιζήσασα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος Ευδ. Τσαγκλή

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ένα ακόμη σχόλιο του προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής για το έγκλημα των Τεμπών, Δημήτρη Μαρκόπουλου κατά τη σημερινή συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ σε αντιδικία που είχε με μέλη της Επιτροπής δήλωσε ότι «όταν είναι τόσες ημέρες στην Επιτροπή η κα Πέρκα, τι να κάνω άλλο; Το διασκεδάζω».

Ο ίδιος στην επισήμανση ότι πώς είναι δυνατόν να διασκεδάζει όντας στην Επιτροπή για το έγκλημα των Τεμπών, αναδιπλώθηκε και εξαπέλυσε κατηγορίες προς όσους αντιδικούσαν μαζί του κάνοντας λόγο για «εμπόριο πόνου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ανάρτηση με το προσβλητικό, για τους συγγενείς των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας, σχόλιο Δ. Μαρκόπουλου έκανε η επιζήσασα του σιδηροδρομικού δυστυχήματοςΕυδοκία Τσαγκλή.

«Το διασκεδάζει ο Δ. Μαρκόπουλος στην επιτροπή για τα Τέμπη! Μπράβο άξιος πρόεδρε», ήταν το καυστικό σχόλιο της Ευ. Τσαγκλή στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έχει υποπέσει σε ακόμη μία ασέβεια προς τη μνήμη των νεκρών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, καθώς στις αρχές του χρόνου είχε χαρακτηρίσει «γουρλίδικη» την Εξεταστική Επιτροπή.

Η -το λιγότερο άστοχη- δήλωσή του είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων οδηγώντας τον πρόεδρο της Εξεταστικής να ζητήσει συγνώμη.

 
Top