Το νέο στέλεχος της ΝΔ, εκ μεταγραφής από το ΠΑΣΟΚ, μάλλον δεν θυμάται τις απαράδεκτες δηλώσεις της κατά του τότε κοινοβουλευτικού εκπροσώπου με πρόβλημα όρασης

Περιχαρής εμφανίζεται στις φωτογραφίες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Εύη Χριστοφιλοπούλου μετά την ανακοίνωση ότι είδε φως και πέρασε από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία.

Και χρησιμοποιούμε τη φράση «είδε φως» για να θυμίσουμε την απαράδεκτη δήλωση που είχε κάνει το 2013 ως υπουργός του ΠΑΣΟΚ αφού είχε επιτεθεί στη Βουλή κατά του τότε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

«Όπως είδε φως και μπήκε στο ΠΑΣΟΚ, έτσι ακριβώς είδε φως και μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό έχω να πω μόνο» είχε πει η Εύη Χριστοφιλοπούλου, απευθυνόμενη στον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος ως γνωστόν έχει χάσει την όραση του.

Ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πήρε τον λόγο και απάντησε στην Εύη Χριστοφιλοπούλου λέγοντας: «έφυγα από το ΠΑΣΟΚ, γιατί πρόδωσε τις ιδέες μας. Έφυγα και πήγα στην Αριστερά και όχι σε εκείνους που τότε έλεγαν κλέφτες τους πασόκους. Κάποιοι μετέτρεψαν την πιο μεγάλη παράταξη του τόπου σε συνιστώσα της δεξιάς. Έρχεστε και στηρίζετε αυτούς που σας έλεγαν κλέφτες».

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου πήρε ξανά τον λόγο και αντί να ανακαλέσει τα περί «είδε φως και μπήκε» για τον με πρόβλημα όρασης Παναγιώτη Κουρουμπλή συνέχισε την απαράδεκτη επίθεση: «Ακούω ότι κάποιους πείραξε αυτό που είπα νωρίτερα. Αν είναι έτσι, το παίρνω πίσω και αντ’ αυτού να πω: “όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη”».
 
Top