Προκλητικός, αμετανόητος, κυνικός. Αυτές οι τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν τον δολοφόνο της 43χρονης Γεωργίας που εκτελέστηκε στο σπίτι της στη Σαλαμίνα χθες το πρωί.

«Την σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον. Εγώ τα είχα τόσα χρόνια μαζί της και μου το έκανε εμένα αυτό; Ε, τώρα θα πάω φυλακή». Με αυτά τα λόγια φέρεται να ομολόγησε ο 71χρονος ενώπιον των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του το πρωί Τρίτης στη Σαλαμίνα

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν «πώς την σκότωσες», με απόλυτα κυνικό τρόπο και χωρίς ίχνος μετάνοιας, φέρεται να τους περιέγραψε τη σκηνή της δολοφονίας.

«Όταν είδα ότι έφυγε το παιδί, πήγα να χτυπήσω την πόρτα του σπιτιού. Η πόρτα ήταν ανοικτή. Μπήκα την σκότωσα και πήγα να φύγω. Όταν έκλεισα την πόρτα όμως, στη συνέχεια έσπασα το τζαμάκι για να δω αν ήταν ζωντανή», είπε στους αστυνομικούς.

Η σύλληψη στο Κερατσίνι

Ο 71χρονος εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο Κερατσίνι και συγκεκριμένα στα «Γαριδάδικα», μεταξύ Δραπετσώνας και Κερατσινίου, την ώρα που αναζητούσε καταφύγιο.

Αυτό που τον «πρόδωσε» ήταν το στίγμα του κινητού του το οποίο «έδειξε» τη θέση του. Αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή, και μετά από έρευνα, τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 71χρονος εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος, ενώ δίπλα του βρισκόταν η καραμπίνα με την οποία της πήρε τη ζωή καθώς και κάποια ρούχα, στοιχείο που δείχνει ότι ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής.

 
Top