ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΚΩΜΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ "ΕΓΛΥΦΕ" ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

Παρακολουθούσα τη συζήτηση για το μεταναστευτικό – ενημέρωση από Καιρίδη- που γινόταν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Παίρνει λοιπόν που λέτε το λόγο η Νίνα Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ και αρχίζει τον… εξάψαλμο στην Τουρκία. Με μία ρητορική που θύμισε, μη σας πω μέχρι και τον Σαμαρά! Ότι δεν μπορούμε να συνομιλούμε με την Τουρκία, που έχει το casus belli, που είναι αναθεωρητική δύναμη, που είναι έτσι, που είναι αλλιώς. Μόνο, «πειρατή» δεν είπε την Τουρκία, χαρακτηρισμό που έχει χρησιμοποιήσει ο Σαμαράς.

Πιάνει το θέμα στον αέρα η έμπειρη Ντόρα Μπακογιάννη και αμέσως λέει κάτι σαν «ξέρετε αλλιώς τα έλεγε ο Τσίπρας, άλλη ήταν η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ πάντα, ότι είμαστε υπέρ του διαλόγου» και τέτοια. Και επιπλέον καλεί την Ρένα Δούρου, που είναι αρμόδια τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ να διευκρινίσει τι γίνεται.

Καταλαβαίνει η Νίνα ότι μπορεί να γίνει παρεξήγηση κι έδωσε αμέσως την «εξήγηση», υποστηρίζοντας ότι παρερμηνεύτηκαν τα όσα είπε.

Η Ρένα όμως που κατάλαβε τι έγινε, αλλά δεν ήθελε να δώσει συνέχεια, ξεκίνησε τη δική της παρέμβαση με τη φράση «ξεπερνάω την ομιλία της Νίνας Κασιμάτη…». Τι να πει άλλωστε; Τόσα θέματα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, να προσθέσει άλλο ένα;

Κάλχας

topontiki.gr
 
Top