Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη νοσηρή δράση του 42χρονου YouTuber από το Κερατσίνι ο οποίος κακοποιούσε δύο νέα παιδιά με νοητική στέρηση ανεβάζοντας τις σκηνές από τα βα
σανιστήρια ως «χιουμοριστικά» βίντεο στο κανάλι του.
Σε ένα από τα επίμαχα βίντεο, ο 42χρονος φαίνεται να βάζει την 21χρονη και τον 25χρονο να παίξουν μποξ εξαναγκάζοντας την κοπέλα να αγωνιστεί ημίγυμνη. Στα βίντεο που παρουσιάζει το edolio5 και περιέχει πολύ σκληρές εικόνες αποτυπώνεται η κτηνωδία με την οποία ο 42χρονος παροτρύνει τα παιδιά με την αναπηρία να χτυπηθούν.

Ο 25χρονος γρονθοκοπεί με μανία την 21χρονη στο πρόσωπο ή όποια προσπαθεί να αμυνθεί χτυπώντας τον στο σώμα. Κάποια στιγμή, το κορίτσι λυγίζει από τον πόνο και ουρλιάζοντας λέει στον "αντίπαλό" της "όχι στο πηγούνι είπα".

Ο YouTuber, σε ρόλο διαιτητή, φωνάζει στην κοπέλα "δώστου, ρίξτου, μπράβο" και δίχως ίχνος ανθρωπιάς γελάει βλέποντάς την να υποφέρει.

Τα δύο παιδιά συνεχίζουν το ξύλο μέχρι που η 21χρονη ξεσπά σε κλάματα και ζητά βοήθεια από τον 42χρονο. Ο 25χρονος σε κατάσταση αμοκ της ρίχνει μια γροθιά στο σβέρκο και την κλωτσάει στην πλάτη. Ο 42χρονος φωνάζει "τέλος" και κάνει παρατήρηση στον 25χρονο για τη δύναμη με την οποία τη χτύπησε ζητώντας του να δώσει ένα φιλί στην 21χρονη η οποία σφαδάζει.

Ωστόσο, ο εφιάλτης της δεν σταματά εκεί. Το κορίτσι, σε φανερή σύγχυση, παίρνει μια ζώνη και αρχίζει να χτυπά τον 25χρονο την ώρα που ο αδίστακτος YouTuber πανηγύριζει φωνάζοντας «Ωχ, ωχ παίρνει δύναμη».

Όταν η 21χρονη αδυνατεί πλέον να συνεχίσει τον αγώνα τότε ο 42χρονος την αγκαλιάζει και της κλείνει το στόμα για να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά της από τους πόνους.

ΒΙΝΤΕΟ 1

ΒΙΝΤΕΟ 2
 
Top