Βασιλης Πολυχρονης
Η... εθνική γλάστρα της χώρας, η τύπισσα που είναι... ο "καθρέφτης" του ελληνικού πολιτικού συστήματος, μετά τον κοκάκια τσαρλατάνο του Κιέβου, σήμερα θα δεχτεί οικογένειες των απαχθέντων από τη Χαμάς για να τους εκδηλώσει τη συμπαράσταση της.
Τι; Γιατί δεν δέχεται και οικογένειες δολοφονημένων Παλαιστίνιων ή παιδιά που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους;Μα, για τον απλούστατο λόγο...πως η φασιστική ιδεολογία της δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο, αλλά, ακόμα και στην περίπτωση που (λέμε τώρα) ζητούσε να συναντηθεί μαζί τους, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, καθώς...δεν υπάρχουν τέτοιοι. Είναι τέτοια η...μεθοδικότητα των βομβαρδισμών των εβραιοναζί που...δεν αφήνουν ζωντανούς πίσω τους, "καθαρίζουν" το πεδίο εξαντλητικά και με...απόλυτη νοικοκυροσύνη!
Υ.Γ. Ξεχωρίζω το ανθρώπινο του δράματος της ομηρίας (αν και, μεταξύ μας θεωρώ σίγουρο ότι οι συγγενείς των ομήρων στην περίπτωση που ο στρατός των εβραιοναζί έπαιρνε Παλαιστίνιους ομήρους...θα πανηγύριζαν και θα αλάλαζαν για την εκτέλεση τους, όπως τότε το 2014 που είχαν ανέβει σε παρακείμενους λόφους κι έβλεπαν, τρώγοντας πίτσες και πίνοντας μπύρες, τον τότε βομβαρδισμό της Γάζας που είχε αφήσει πίσω του κάπου 2.500 νεκρούς), αλλά η μονομέρεια εξοργίζει!

Giorgos Giagkidis
Αλλη μια εθνική υπόκλιση ντροπής στη σιωνιστική λαίλαπα: Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Α. Σακελλαροπούλου με τους συγγενείς των ισραηλινών αιχμαλώτων.
Θα μιλούσαμε για μια κίνηση στα πλαίσια της λογικής, αν ταυτόχρονα βλέπαμε αντίστοιχες κινήσεις με συναντήσεις με εκπρόσωπους των Παλαιστινίων, αν και δεν μπαίνουν στο ζύγι μια χούφτα όμηροι με 4.000 νεκρά παιδιά και 10.000 νεκρούς αμάχους, οι ίσες αποστάσεις εδώ ενισχύουν εν κρυπτώ τον ισχυρό, το Ισραήλ.
Και αν θέλετε άλλη μια ένδειξη της κτηνωδίας του Ισραήλ και έναν επιπρόσθετο λόγο που ο περιορισμός του σιωνισμού είναι επιτακτική ανάγκη για το ευοίωνο μέλλον της ανθρωπότητας, ιδού:
Ο Ισραηλινός υπουργός Πολιτιστικής Κληρονομιάς Amihai Eliyahu δήλωσε πως η ρίψη ατομικής βόμβας στη Γάζα είναι «μία από τις πιθανές επιλογές» και πως όσοι ανεμίζουν παλαιστινιακή σημαία «δεν θα πρέπει να συνεχίσουν να ζουν επι της γης» κατά τη συνέντευξη στο Radio K.Barama.
Η Ελλάδα οφείλει να ακολουθεί πολυσχιδή και ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, όχι αυτήν την απόλυτα τυφλή υποταγή στη δύση, κυρίως τις ΗΠΑ, που έχει αποδειχθεί πάντοτε στη σύγχρονη ιστορία ως κυριολεκτικά καταστροφική, δείτε τι κάνει η Τουρκία που έχει αναδειχθεί ως μια γεωπολιτική κορωνίδα. Η Ελλάδα στρέφει εναντίον της σχεδόν όλα τα κράτη με τα οποία βρίσκεται σε εξαιρετική εγγύτητα.

Μιχαηλ Νικητας
- Γιαγιάκα κοιμάσαι; Ήρθαν οι συγγενείς των ομήρων της Χαμάς.
- Οχι , να εδώ τον ψιλοπράμα λιγάκι.
 
Top