Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε σε φιλανθρωπική διοργάνωση του Δήμου Κερατσινίου και εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο φαρμακοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Μαρία Αντωνά, καθώς και τα κακόβουλα σχόλια των πρώην συμπαικτών του από το reality επιβίωσης.

Για τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Η Βρισηίδα είναι πάντα δίπλα μου. Μού έκανε μία μεγάλη έκπληξη στο αεροδρόμιο και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Τρελάθηκα. Δεν στεναχωρήθηκα που έφυγα από το Survivor, έφυγα ευτυχισμένος. Μετά από 12 υποψηφιότητες, το περίμενα».

Για τα κακόβουλα σχόλια των πρώην συμπαικτών του από το reality επιβίωσης: «Δεν στεναχωριέμαι καθόλου με αυτά, δηλώνουν φόβο. Δεν έχω ανάγκη να πουλήσω κανέναν. Θα είναι προτιμότερο να ασχολούμαστε με πιο σημαντικά πράγματα».

Σε άλλο σημείο, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και στη Μαρία Αντωνά, κάνοντας λόγο για εμμονές και κίτρινη δημοσιογραφία.

«Με ενόχλησαν πάρα πολύ κάποιες δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα και κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά που έχει μία εμμονή να θέλει να βρει το οτιδήποτε για να με βάλλει. Μου έχουν μεταφέρει αρκετά.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε ότι δε θέλει να με δει μπροστά του, κάτι τέτοιο. Ποιος; Ο φίλος μου ο Λάμπρος; Που ζήσαμε ένα παιχνίδι μαζί; Που με έχει γνωρίσει; Που τον θεωρώ φίλο μου; Γιατί, τι του ‘κανα του Λάμπρου; Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα να συμβαίνουν, γιατί τον είχα σε εκτίμηση και υπόληψη και δεν τον τιμά να κιτρινίζει τη δημοσιογραφία, ένα λειτούργημα από το οποίο ζει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Οφείλει να με πάρει με την πρώτη ευκαιρία τηλέφωνο εκείνος πρώτος, να αναθεωρήσει και να μου ζητήσει συγγνώμη. Θα τα πούμε κατ’ ιδίαν με τον Λάμπρο. Για την Ευρυδίκη (Παπαδοπούλου) δεν θα υποτιμήσω τον εαυτό μου», ανέφερε στη συνέχεια.
 
Top