Το επεισόδιο ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο και τη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter



Η ένταση που επικράτησε το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου στον αέρα του ΣΚΑΙ, ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο και την βουλευτή της ΝΔ, Άννα Καραμανλή έγινε trend στο Twitter, με τους Έλληνες χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να σχολιάζουν τους πρωταγωνιστές της.



Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η τοποθέτηση της κ. Καραμανλή, σχετικά με την εμφάνιση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε παράσταση στο Παλλάς, συνοδευόμενος από την Πόπη Τσαπανίδου και την Ράνια Σβίγκου (δείχνοντας μάλιστα και φωτογραφία τους) την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πιλότου, σε αντίθεση με το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησε ενός λεπτού σιγή στη συγκέντρωση του στο Περιστέρι, για τον θάνατο των δύο πιλότων του μοιραίου Phantom.


Ο επίμαχος διάλογος

Καραμανλή: "Θέλω να πω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον θάνατο των δύο πιλότων στις δύο οικογένειες. Πάλι καλά που κράτησε ενός λεπτού σιγή ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στο Περιστέρι. Το λέω αυτό γιατί προχθές, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού, ο κ. Τσίπρας χαμογελώντας και συνοδευόμενος από δύο κυρίες, πήγε σε παράσταση στο Παλλάς. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η ελεεινή υποκρισία του κυρίου Τσίπρα. Αυτά ο ελληνικός λαός τα βλέπει, κρίνει και συγκρίνει".


Τελειώνοντας την φράση της, η κα Καραμανλή έδειξε την φωτογραφία του κ. Τσίπρα στο Παλλάς, συνοδεία της της Πόπης Τσαπανίδου και της Ράνιας Σβίγκου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Βαρεμένου, ο οποίος χαρακτήρισε την συγκεκριμένη κίνηση ως αθλιότητα. Η κατάσταση μάλιστα ξέφυγε όταν ο κ. Βαρεμένος, εμφανώς εκνευρισμένος, αρπαξε την φωτογραφία και την τσαλάκωσε.


Βαρεμένος: Αυτά είναι αθλιότητες, για όνομα του Θεού. Σας παρακαλώ
Καραμανλή: Εκνευρίζεστε βλέπω.
Οικονόμου: Δεν είναι σωστό αυτό που κάνατε σε μια κυρία.
Βαρεμένος: Αυτό είναι αθλιότητα. Τι θέλετε να πείτε τώρα; Ότι δεν σεβόμαστε τον θάνατο των πιλότων; Το δέχεστε αυτό;
Καραμανλή: Η χειρονομία ήταν απρεπής και θα πρέπει να ντρέπεστε. Αυτό είναι το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ.
Οικονόμου: Πρέπει να την πάρετε πίσω, δεν είστε τέτοιος άνθρωπος.
Βαρεμένος: Την παίρνω πίσω.
Καραμανλή: Προς τιμήν σας.
Βαρεμένος: Τα δέχομαι όλα. Εκτός από την αμφισβήτηση του πατριωτισμού.



Μερικές από τις αντιδράσεις στο Twitter για το επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή:

Ορισμένοι μάλιστα χρήστες θυμήθηκαν ότι ενώ η Αννα Καραμανλή 

κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι την ημέρα του πένθους πήγε 

σε παράσταση στο θέατρο, εκείνη πήγε σε κοπή πίττας.


 
Top