Απόστολος Σπυρόπουλος: «Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι η καλύτερη μετά τα μνημόνια. Θα είμαι ενεργός πολιτικά στην Αρκαδία»
Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ εξήγησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο Απόστολος Σπυρόπουλος, γιος του αειμνήστου πρώην Υπουργού, Ροβέρτου Σπυρόπουλου.
Ο κ. Σπυρόπουλος απάντησε στα ερωτήματα του Μηνά Αρτόπουλου, στην εκπομπή «Επί της ουσίας», επιβεβαιώνοντας αρχικά ότι είχε θέσει τον εαυτό του μέχρι κάποια στιγμή στη διάθεση του ΠΑΣΟΚ για υποψηφιότητα.

Όμως, όπως τόνισε η απουσία ξεκάθαρου προγράμματος από το ΠΑΣΟΚ, τον οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσει, λέγοντας ότι δεν θέλει να υπηρετεί το «λίγο».

Στη συνέχεια, τόνισε πως για αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα έχουν ευθύνη άπαντες, όλες οι δομές, ο βουλευτής, ο υπεύθυνος των ψηφοδελτίων, ο γραμματέας, η ηγεσία.

Στηλίτευσε το γεγονός ότι ακόμα το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανακοινώσει ψηφοδέλτιο στην Αρκαδία, επισημαίνοντας ότι η ευθύνη είναι κεντρικά. Επίσης, μετά από ερώτηση, ανάφερε ότι είναι παράλογο να ζητείται από τον κ. Γιαννακούρα να παραιτηθεί από την αυτοδιοικητική παράταξη που έχει εκλεγεί, όταν ο κ. Γιαννακούρας έχει δεσμευτεί ότι θα σεβαστεί τις επιλογές του κόμματος για τις επόμενες περιφερειακές εκλογές.

Ακολούθως, είπε ότι αγαπά την Αρκαδία και ότι θα είναι ενεργός στα πολιτικά δρώμενα.

«Δεν εννοούσα ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής με άλλο κόμμα. Θα είμαι ενεργός, χωρίς απαραίτητα να ανήκω σε κόμμα. Διαψεύδω τη φήμη περί υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η χώρα πρέπει να συνεχίσει τη σταθερότητα. Η σημερινή κυβέρνηση είναι η καλύτερη μετά τα μνημόνια, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει λάθη.»

Πάντως, δεν θέλησε να απαντήσει στο υποθετικό ερώτημα τι θα αποφάσιζε αν η ΝΔ του έκανε πρόταση για βουλευτική υποψηφιότητα. Συμπλήρωσε ότι μέχρι σήμερα δεν του έχει γίνει καμία πρόταση και δεν θα βιαστεί να λάβει αποφάσεις. Επίσης, τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ο ρόλος του περιφερειακού και του δημοτικού συμβούλου”.


 
Top