Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Το "Πιστοποιητικό εμβολιασμού" (Green pass) είναι αντισυνταγματικό!
Επέλεξα να είμαι Ελεύθερη!
»
Francesca Donato
, Ευρωβουλευτής...


Αυστραλιανή Μελέτη ανιχνεύει το γραφένιο στο αίμα των εμβολιασμένων και όχι μόνο: Είναι επειγόντως απαραίτητο να διερευνηθεί!

Η συγκλονιστική αποκάλυψη από την Ιταλίδα Ευρωβουλευτή Francesca Donato.

Ένα πρόσφατο άρθρο στην "Spectator Australia" (εδώ στην πρωτότυπη γλώσσα: Rebecca Weisser: Wot’s in the shots? Graphene oxide? Nanobots?), στην Αυστραλιανή έκδοση της έγκριτης αγγλικής εβδομαδιαίας εφημερίδας, που ιδρύθηκε το 1828 (η παλαιότερη στον κόσμο), από την ανεξάρτητη δημοσιογράφο Rebecca Weisser, αναφέρει τις πρόσφατες μελέτες του Δρ. David Nixon, (Μπρίσμπεϊν, η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Αυστραλιανής πολιτείας του Κουίνσλαντ), ο οποίος ερεύνησε με μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου σταγονίδια του εμβολίου της Pfizer για τον Covid και το αίμα ασθενών που εμβολιάστηκαν με αυτό.
Βέβαια, μια παράνομη πράξη, καθώς η σύμβαση μεταξύ της Pfizer και της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών απαγορεύει σε ανεξάρτητους ερευνητές να μελετούν εμβόλια.

Ο Δρ. David Nixon βρήκε και κινηματογράφησε περίεργες μηχανικές δομές μέσα σε μια σταγόνα εμβολίου... Στην αρχή φαίνονται ακίνητοι, αλλά όταν ο Nixon χρησιμοποίησε time-lapse φωτογραφία για να συμπυκνώσει 48 ώρες πλάνα σε δύο λεπτά, έδειξε να είναι μηχανικοί βραχίονες που συναρμολογούν και αποσυναρμολογούν φωτεινές ορθογώνιες δομές που μοιάζουν με κυκλώματα και μικροτσίπ.
Αυτά δεν είναι "κατασκευασμένα προϊόντα" στην ορολογία του CDC, επειδή κατασκευάζονται και αποδομούνται τα ίδια, αλλά ο σχηματισμός των κρυστάλλων φαίνεται να διεγείρεται από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και σταματά όταν η αντικειμενοφόρος πλάκα του εμβολίου θωρακίζεται από Κλωβό Φαραντέι.
Τα αποτελέσματα του Nixon είναι παρόμοια με αυτά των ανεξάρτητων δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Ζηλανδία, τη Γερμανία, την Ισπανία και τη Νότια Κορέα.

Παρόμοιες επιστημονικές πληροφορίες φτάνουν και από την Ιταλία. Μια Ιταλική Μελέτη με επικεφαλής τον Δρ. Riccardo Benzi Cipelli, η οποία ανέλυσε το αίμα περισσότερων από 1.000 ανθρώπων που είχαν παρενέργειες, ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό, ηλικίας μεταξύ 15 και 85 ετών και από μία έως τρεις δόσεις.
Περισσότερο από το 94% είχε μη φυσιολογικές εικόνες: παραμορφωμένα ερυθρά αιμοσφαίρια, μειωμένες μετρήσεις και συγκεντρωμένα γύρω από ξένα σώματα φωταύγειας, που προσέλκυσαν επίσης συστάδες ινώδους. Μερικά από τα ξένα αντικείμενα διαπέρασαν το αίμα σαν μια έναστρη νύχτα, άλλα αυτοσυναρμολογήθηκαν σε κρυσταλλικές δομές και άλλα σε λεπτά κλαδιά και σωλήνες.
Οι Ιταλοί πιστεύουν ότι τα αντικείμενα είναι μεταλλικά σωματίδια και μοιάζουν με «οξείδιο του γραφενίου και ίσως άλλες μεταλλικές ενώσεις». Πιστεύουν ότι το κατεστραμμένο αίμα συμβάλλει σε διαταραχές πήξης μετά τον εμβολιασμό, οι οποίες με τη σειρά τους συμβάλλουν στην αύξηση των κακοηθών όγκων, ενώ υλικά από την οικογένεια γραφενίων σχετίζονται με οξειδωτικό στρες, βλάβη του DNA, φλεγμονή και βλάβη σε αυτά τα μέρη του ανοσοποιητικού σύστημα που καταστέλλει όγκους.

Επίσης στην Ιταλία, τον Μάιο 2022 στο Savignano πραγματοποιήθηκε Συνέδριο στο οποίο ο Δρ. Ο Τζιοβανίνι έδειξε εξετάσεις αίματος σε σκοτεινό πεδίο που δείχνουν τους ίδιους δείκτες.

Το τεχνητό μείγμα mRNA που καταποντίζεται από το ανοσοποιητικό σύστημα του δέκτη είναι επίσης πιθανό να μειώσει την ανοσολογική λειτουργία του δέκτη, αυξάνοντας την πιθανότητα νέων ή επαναλαμβανόμενων καρκίνων.
Ο Δρ. David Nixon μοιράστηκε τα ευρήματά του με την Wendy Hoy, Καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ, η οποία ζήτησε από την αυστραλιανή κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές της να εξηγήσουν τον προφανή αυθόρμητο σχηματισμό τσιπ και κυκλωμάτων σε εμβόλια mRNA όταν αφήνονται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και μη φυσιολογικά αντικείμενα που φαίνονται στο αίμα των εμβολιασμένων ανθρώπων.
Η Καθηγήτρια Wendy Hoy πιστεύει ότι αυτά "συμβάλλουν αναμφίβολα στην κακή παροχή οξυγόνου στους ιστούς και σε συμβάντα πήξης, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών προσβολών και των εγκεφαλικών επεισοδίων" και αναρωτιέται γιατί δεν υπάρχει συστηματική έρευνα νεκροψίας θανάτων για να διερευνηθεί ο ρόλος του εμβολίου στη δραματική αύξηση της θνησιμότητας στην Αυστραλία.

Η Rebecca Weisser αποκαλύπτει επίσης ότι:
«Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την Αυστραλιανή Στατιστική Υπηρεσία, η υπερβολική θνησιμότητα ήταν πάνω από 17% τον Ιούλιο. Είναι εξίσου υψηλό σε άλλους υψηλά εμβολιασμένους πληθυσμούς»
«Στη Γερμανία, η υπερβολική θνησιμότητα σε άτομα άνω των 60 ετών αυξήθηκε κατά 174% από τις 20 Σεπτεμβρίου 2021, όταν το 85% των ατόμων άνω των 60 ετών εμβολιάστηκαν πλήρως»
«Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπήρξαν περισσότεροι υπερβολικοί θάνατοι τους τελευταίους τρεις μήνες από ό, τι οποιαδήποτε άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ή ακόμα και από το 2010. Την πιο πρόσφατη εβδομάδα, η υπερβολική θνησιμότητα στην Αγγλία ήταν 16%»
«Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η υπερβολική θνησιμότητα σε άτομα ηλικίας 25 έως 44 ετών και σε άτομα ηλικίας 75 έως 84 ετών είναι 18% και είναι 15% σε άτομα ηλικίας 65 έως 74 ετών»

Η εικόνα που αναδύεται μέρα με τη μέρα είναι αποκαρδιωτική και καθιστά σαφές ότι η ζωή μεγάλου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού έχει παιχτεί στη ρουλέτα κέρδους πολυεθνικών, με την συναίνεση της πολιτικής.
Χρειαζόμαστε μια ανεξάρτητη μελέτη, που θα παραβιάζει τις συμφωνίες-συμβόλαια των πολυεθνικών με τις ΗΠΑ & Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που απαγορεύει στους θεσμούς να ελέγχουν τα "πειραματικά φάρμακα-€μVόλια".
Δεν παραβιάζει το ελληνικό θεσμικό πλαίσιο η απαγόρευση εμπορικών συμβολαίων, ώστε να μην εκτελεί το θεσμικό ρόλο ελέγχου, να απαγορεύεται στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκου - ΕΟΦ έλεγχος κι έρευνα;
Το πρόσχημα της υποχρέωσης προστασίας «των εμπορικών συμφερόντων των παραγωγών» δεν μπορεί να υπερβαίνει το καθήκον του κράτους να εγγυάται τη Δημόσια Υγεία!
Η θεσμοθέτηση "ασυλίας & ακαταδίωκτου" στους "ειδικούς των €μVολίων", που εκτέλεσαν εμπορικές εντολές κι όχι επιστημονικές μελέτες... θα μείνουν χωρίς επιπτώσεις και τιμωρία;
Τα ανησυχητικά θέματα που ανακύπτουν, αν δεν αντιμετωπιστούν με σαφή και ολοκληρωμένο τρόπο και άμεσα, θα μεγεθύνονται, θα διαβρώνουν ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των πολιτών τόσο στην εθνική όσο και στη διεθνή επιστημονική κοινότητα και στην τους θεσμούς της Δημοκρατίας.
Στην Ιταλία αποφασίστηκε η Συγκρότηση Ειδικής Εξεταστική Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Έρευνας, για το πως αντιμετωπίστηκε ο "αόρατος εχθρός" (όπως και στην Ελλάδα, αντί ενός απλού αντιφλεγμονώδους φαρμάκου, παρακεταμόλη -ντεπόν- που αντενδείκνυται και στο σπίτι με θερμόμετρο, πριν οδηγηθείς στην εντατική και το θάνατο). Όμως, οι επιστήμονες που αντιστάθηκαν στην Ιταλία, επισημαίνουν: Μπορεί η βουλή που αποφάσισε όλα αυτά τα μέτρα, να είναι η ίδια που θα αποδώσει τις εγκληματικές ευθύνες;
Έτσι, απαιτούν Ανεξάρτητη Επιστημονική Επιτροπή, χωρίς τους "ειδικούς με ασυλία κι ακαταδίωκτο"-ιατρικούς επισκέπτες €μVολίων Big Pharma...

* Για την Ιταλία, τα Κέντρα Αποκατάστασης πληγέντων από παρενέργειες του "θεϊκού φαρμάκου", τους θανάτους προχωρούν με γοργούς ρυθμούς...

** Οι συγγενείς θυμάτων από τα €μVόλια και αυτών που βιώνουν τις παρενέργειες, έχουν οργανωθεί σε Σωματεία κι απαιτούν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... Ξέσπασε το σκάνδαλο με τους γιατρούς που δήθεν εμβολιάστηκαν, αλλά το "ζουμί χύθηκε στον κάλαθο των αχρήστων"...

*** Στην Ελλάδα, μπροστά στο κομματικό ΜΕΤΩΠΟ τρομοκρατίας όλων των κομμάτων-€μVόλια Big Pharma (δεξιά, αριστερά και Νατοϊκή εξωκοινουβουλευτική αριστερά), οικογένειες βιώνουν το πένθος τους και συνάνθρωποι μας με παρενέργειες υπομένουν τις "διαγνώσεις": δεν υπάρχει συσχέτιση με το θεϊκό υγρό των €μVολίων... Αλλά, ως πότε;
Φυσικά, καμία εμπιστοσύνη σ' αυτό που κατ' ευφημισμό ονομάζουν δικαιοσύνη, την επίσημη εκκλησιαστική ιεραρχία Big Pharma, τους ιατρικούς συλλόγους που πρόδωσαν τον Όρκο του Ιπποκράτη για λίγα αργύρια και την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία -ακόμη και με επίσημες λίστες από κρατικά κονδύλια που πληρώνει με αίμα ο ελληνικός λαός...

**** Το έγκλημα €μVολιασμού των μικρών παιδιών θα είναι το κομβικό ζήτημα της Νέμεσις, που θα γίνει προσωπική υπόθεση του καθένα... κι όχι υπόθεση των "θεσμών"!

Κι οι μπίζνες καλά κρατούν και στην αποικία Ελλαδιστάν: Η Ούρσουλα πηγαίνει στην Ελλάδα και ο άντρας της εισπράττει 32 εκατομμύρια από την Αθήνα...

Σχετικά:

✅  Το ΝΑΤΟ παλεύει για την ειρήνη, όπως η Pfizer παλεύει για την υγεία...


✅  «Άφθονα € για τους Ναζί και τα €μVόλια των πολυεθνικών...»


Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top