Γιατί εκθέτουν συνεχώς το δήμαρχο ποιοι τον εκθέτουν;

Πρόσφατα Μου αναφέρθηκε από παράγοντες της ομάδας Κερατσινίου ότι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα οι υπηρεσίες του δήμου για το κακό χάλι της συντήρησης του γηπέδου ανέφεραν ότι έριξαν 70 τόνους άμμο ποταμίσια και 300kg σπόρο.

1.Το 70 t σημαίνε 150m3 -160m3 !! (Περίπου 1:2) δηλαδή περίπου 10 φορτηγά των 15 κυβικών .Άρα συνολικά έπεσαν στο γήπεδο το λιγότερο 150 κυβικά άμμο ποταμίσια .
150 κυβικά άμμος σημαίνει στα οχτώ στρέμματα ότι έπεσαν κοντά 1,5 -1.8cm άμμος
(150m3:8000m2 ).Εαν έπεφταν αυτοί οι πόντοι θα ειχαν καλύψει σχεδόν το υπάρχον χορτάρι (2cm ύψος )πιο χορτάρι δηλαδή τα αγριόχορτα άρα μάλλον για άλλη μια φορα κάτι δεν πάει καλλα .

2.όσον αφορά Την ποσότητα που αναλογεί σε τετραγωνικό για κάθε τετραγωνικό σπορας χρειαζόμαστε 50 γραμ. σπόρου ,πρακτικά σημαίνει ότι για τα 8000 τετραγωνικά που είναι το γήπεδο Κερατσινίου θέλουμε 400 kg σπόρο σύνολο για να το φτιάξουμε από την ΑΡΧΗ.

Που πήγε αυτός ο σπόρος που φτιάχνεται ένα ολόκληρο γήπεδο χωρίς να έχει καθόλου χορτάρι που πήγε και που πήγε αυτή η αμμος;

Κάτι δεν έχουνε κάνει σωστό δεν ξέρουν να συντηρήσουν ένα γήπεδο ,κρίμα τα χρήματα που δίνονται και συνεχώς λόγω άγνοιας εκθέτουν τον δήμαρχο απέναντι στην ομάδα και στους ποδοσφαιρικούς κύκλους .

Συνάδελφοι;; Η επιστήμη δεν μαθαίνετε από το Internet

Με αυτά Που λέτε θα είχατε ξανάσπείρει το γήπεδο με νέο χορτάρι και όχι όπως είναι τώρα γεμάτο ζιζάνια .
ΠΡΕΠΕΙ να αγαπάς αυτό που κανεις και να ρωτας χωρις εγωισμούς αν κάτι δεν ξερεις.

Ακούς Καραμήτρο ;

Δυστυχώς εμείς που μεγαλώσαμε από παππούδες εδώ πονάμε περισσότερο από κάποιους σαν εσας που έρχεστε ´ από άλλου για να παρεται τον μισθουλακο σας μόνο .

Δήμαρχε επανειλημμένως σε εκθέτουν και όχι μόνο για το γήπεδο .
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ
 
Top