Μαζί με τον Ήλιο του ΠΑΣΟΚ επιστρέφουν και οι αξιόλογες υποψηφιότητες στην Β ΠΕΙΡΑΙΑ....

Μια αξιόλογη υποψηφιότητα στην Β Πειραιά , στις επερχόμενες εκλογές, είναι του γνωστού Γιατρού και διακεκριμένου επιστήμονα Γιάννη Τσούτσα.

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές , ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Νίκος Ανδρουλάκης επιθυμεί να γίνει δυνατό  "come back" του κινήματος στην Β Πειραιά όπου επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου   αποτελούσε απόρθητο εκλογικό κάστρο.

Για το λόγο αυτό θα ρίξει στην μάχη του σταυρού, όπως αναφέρει το thesocialist.gr τον Γιάννη Τσούτσα, έναν άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό στο Κερατσίνι  και με τεράστιο κοινωνικό έργο που είναι υπεράνω κομμάτων και πολιτικών πεποιθήσεων.

Άλλωστε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης έχει δηλώσει επανηλειμμένως ότι το ΠΑΣΟΚ θα δικαιώσει τις προσδοκίες του λαού και ειδικότερα:

 «Επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας , η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας. Της Ελλάδας της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης.

Η φωνή των Ελλήνων, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον, επιζητώντας την διαφάνεια και την αξιοκρατία. Η φωνή των νεότερων γενεών που αγωνίζονται για περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους. Οικοδομούμε μέρα με τη μέρα μια καινούργια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό σε κάθε πεδίο των μεγάλων προκλήσεων της εποχής μας. Μπροστά μας έχουμε κρίσιμες κοινωνικές και πολιτικές μάχες. Προχωράμε με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί θα νικήσουμε»..

Στο πλαίσιο αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι αξιόλογες υποψηφιότητες όπως του Γιάννη Τσούτσα

 
Top