Πρεμιέρα έκανε  η Μάριον Μιχελιδάκη με την εκπομπή “Μεσημέρι με τη Μάριον” και η παρουσιάστρια καλησπέρισε το κοινό της στο Open, μιλώντας για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσουν και υποδέχτηκε τους συνεργάτες της. 

Ωστόσο, στο πάνελ είδαμε να κάθεται μια πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία βρισκόταν μαζί της τόσο “Στη Φωλιά των Κου Κου” όσο και στην τρέχουσα εκπομπή “Τι λες τώρα;”.

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου. Η ίδια αποχώρησε από το Mega καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Hello.gr μετά την αλλαγή της αρχισυνταξίας και την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Φωλιά, και την προσθήκη της Αγγελικής Ρίζου, η δημοσιογράφος δεν θέλησε να συνεχίσει τη συνεργασία με την εκπομπή και πλέον ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής που παρουσιάζει η Μάριον Μιχελιδάκη!

Οι αλλαγές που προτάθηκαν δεν βρήκαν σύμφωνη τη δημοσιογράφο και ρεπόρτερ κι έτσι ολοκληρώθηκε η συνεργασία σε καλό κλίμα. Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες μας η ομάδα του “Τι λες τώρα;” εξετάζει τρόπους με τους οποίους η εκπομπή θα αυξήσει τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει και το team καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου. Τώρα, όσον αφορά στη νέα τηλεοπτική σεζόν και τη συνέχιση της εκπομπής του Mega, δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας μετά το Πάσχα αναμένεται να εξετασθούν όλα τα ενδεχόμενα.


https://gr.hellomagazine.com/tv-cinema/exclusive-apochorise-apo-tin-katerina-karavatou-kai-vrethike-sti-marion-michelidaki-ti-symvainei-me-to-ti-les-tora/

 
Top