Λίγο πιο εκεί κάνει ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ένας ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ.... ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ, ΜΟΝΟ!!!! 

Μαζική συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν γιατροί και νοσηλευτές με κεντρικό σύνθημα «ως εδώ, δεν πάει άλλο». Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μαβίλη και η πορεία κατευθύνθηκε προς το Μαξίμου, την Βουλή, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και το υπουργείο Υγείας.

Οι υγειονομικοί διαμαρτύρονται γιατί τους άφησαν αβοήθητους, ενώ έδιωξαν τους ανεμβολίαστους από την δουλειά τους, επειδή δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο, για το οποίο πλέον παραδέχονται οι κορυφαίοι επιστήμονες που συνδέεται με παρενέργειες.

Το «ως εδώ, δεν πάει άλλο», που ακούγεται στους διαδρόμους των νοσοκομείων να ακουστεί δυνατά στον δρόμο και στις απεργιακές συγκεντρώσεις λένε οι νοσοκομειακοί γιατροί στην ανακοίνωσή τους κάνοντας κάλεσμα στους συναδέλφους τους.

Τη μεγαλύτερη εντύπωση έκανε βίντεο  που δείχνει στην συγκέντρωση την Ματίνα Παγώνη, η οποία προώθησε τα εμβόλια και ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα ενάντια στην απομάκρυνση ανεμβολίαστων υγειονομικών, με διαδηλωτές να αναρωτιούνται τι κάνει εκεί: «Άλλο και αυτό, είναι και καλά με τους υγειονομικούς». Φαίνεται πως κάποιοι τηλέ-ειδικοί θέλουν να ξεχαστούν όσα έλεγαν, προκειμένου να αισθάνονται ασφαλείς την επόμενη μέρα...
 


 
Top