Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο σύντροφος Λευτέρης Καλογιαννίδης, πρόεδρος του Παραρτήματος Κερατσινίου - Δραπετσώνας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, έφυγε από τη ζωή σήμερα 26 Νοέμβρη 2021.

Η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής, της οποίας ήταν μέλος, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με την επιθυμία του, η σορός του θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα.

Ο σύντροφός Λευτέρης γιος της αντιστασιακής οικογένειας του Κώστα Καλογιαννιδη, βαδίζοντας στα χνάρια των γονιών του, εντάχθηκε από μικρός στις γραμμές του ΚΚΕ τιμώντας τον τίτλο του μέλους του κόμματος ως το τέλος της ζωής του.

Ο σύντροφος Λευτέρης, υπήρξε για πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα, Πρόεδρος του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κερατσινίου Δραπετσώνας, ενώ επί χρόνια είχε αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική δράση στις γραμμές του ταξικού κινήματος και υπήρξε πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

Ο σύντροφος μας παρά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, στάθηκε ενεργά μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, όρθιος στις γραμμές του αγώνα, παίρνοντας μέρος στην πορεία για το Πολυτεχνείο, λέγοντας «έχω πάρει μέρος σε όλες, δεν θα λείψω από αυτήν». Λίγες στιγμές πριν το θάνατο του, ήταν παρών στην έκθεση με αντιστασιακό υλικό του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κερατσινίου Δραπετσώνας.

Ο σύντροφος Λευτέρης θα βρίσκεται όρθιος πάντα μαζί μας και θα μας συντροφεύει στους δύσκολους ταξικούς αγώνες του αύριο.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κερατσινίου - Δραπετσώνας εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του συντρόφου μας Λευτέρη Καλογιαννίδη.

 
Top