Η Γκάμπι Πετίτο είχε χάσει τη ζωή της εβδομάδες πριν, όταν τελικά ανακαλύφθηκε τον περασμένο μήν το πτώμα της κοντά σε εθνικό πάρκο το οποίο είχε επισκεφθεί μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λόντρι.

Ο 23χρονος Λόντρι πάνω στον οποίο έχουν στραφεί οι υποψίες, έχει εξαφανιστεί από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

«Πιστεύουμε ότι στραγγαλίστηκε από άνθρωπο», δήλωσε ο ιατροδικαστής Μπλου.

Σύμφωνα με τον Μπλου, ο χρόνος θανάτου της Πετίτο εκτιμάται ότι ήταν περίπου τρεις έως τέσσερις εβδομάδες προτού βρεθεί το πτώμα της στις 20 Σεπτεμβρίου στο εθνικό δάσος Μπρίτζερ-Τέτον στο Ουαϊόμινγκ, χρόνο που ταιριάζει κατά προσέγγιση με το χρονοδιάγραμμα της τελευταίας συνομιλίας με την οικογένειά της.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο ιατροδικαστής, δεν επιβεβαίωσε αν χρησιμοποιήθηκε κάποιο αντικείμενο για τη δολοφονία. Δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες της τοξικολογικής έκθεσης.
Η απόφανση του ιατροδικαστή ακολουθεί μια αρχική νεκροψία τον Σεπτέμβριο, η οποία είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο της Πετίτο ανθρωποκτονία.

Οι αξιωματούχοι βρίσκονται σε επαφή με την οικογένεια της Πετίτο για τη μεταφορά της σωρού της, η οποία βρίσκεται σε νεκροτομείο του Ουαϊόμινγκ.

Η Πετίτο κατέγραφε λεπτομερώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την “νομαδική” περιήγησή της μαζί με τον αρραβωνιαστικό της στα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ.


Με πληροφορίες από BBC, CNN
 
Top