ΡΟΥΚΕΤΑ (και) από την Θ. Τζάκρη! «ΚΑΝΕΤΕ υποχρεωτικό εμβολιασμό με εμβόλια που έχουν προσωρινή άδεια...» - Νea Κeratsiniou - Νέα Κερατσινίου


Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση της Θεοδώρας Τζάκρη από το βήμα της Βουλής σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού και την υποχρεωτικότητά τους. 

Στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση της υπόθεσης του Νίκου Παππά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη κατηγόρησε την κυβέρνηση πως προχωρά σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με ένα εμβόλιο που βρίσκεται σε στάδιο προσωρινής άδειας! 

«Η προανακριτική επιτροπή, το πόρισμα της οποίας συζητάμε σήμερα, αποδείχτηκε περίτρανα ένας ιστορικός αστεϊσμός με τον οποίο η ΝΔ αποπειράθηκε πρόσφορα να αντισταθμίσει πρώτον: την τραγική διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού που μαίνεται κι αυτές τις ώρες που συζητάμε σήμερα. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για 20.000 κρούσματα σε λίγες ημέρες στις αρχές του Αυγούστου επειδή εσείς αποτύχατε να φτιάξετε φραγμό ανοσίας με τα εμβόλια. Και τώρα τι βρήκατε ως λύση; Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό -με ένα εμβόλιο που βρίσκεται στο στάδιο προσωρινής άδειας- του συνόλου του γενικευμένου πληθυσμού» επεσήμανε.

«Γιατί ξεκινάτε με το υγειονομικό προσωπικό, αύριο θα πάτε στους δημόσιους υπαλλήλους, μεθαύριο στους ταξιτζήδες, στους δικηγόρους, πού δηλαδή; Στο σύνολο πληθυσμού και για ποιον άλλο λόγο; Για να συγκαλύψετε τα πρωτοφανή σκάνδαλα της Novartis και της Siemens» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε την ομιλία της:

Αιχμές από ΝΔ
Για υπονόμευση του εμβολιασμού και της εμπιστοσύνης μεταξύ κοινωνίας και επιστημόνων μέσα από τη δήλωση της κας Τζάκρη, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.
Μάλιστα, τονίζει πως η δήλωση ότι το εμβόλιο βρίσκεται σε στάδιο προσωρινής άδειας προστίθεται σε όσα έχει πει κατά καιρούς ο κ. Πολάκης, ενώ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αποκηρύξει δημοσίως τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις των στελεχών του. «Να σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να ψαρεύει στα θολά νερά του αντιεμβολιαστικού κινήματος» καταλήγει ο κ. Γαϊτάνης.
 
Top