Μαζική αντίδραση στα lockdown που επιβλήθηκαν αυτούς τους μήνες, λόγω του κορωνοϊού, από χιλιάδες δικηγόρους και γιατρούς.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «thegatewaypundit», 1.000 δικηγόροι και 10.000 επιστήμονες καταθέτουν μήνυση για να ξεκινήσει μία δίκη παρόμοια με αυτή της Νυρεμβέργης για την απάτη με τον κορωνοϊό που από επιδημία ενός ιού έχει μετατραπεί σε πολιτική επιδημία ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Όπως υποστηρίζει ο Γερμανός δικηγόρος Δρ. Reiner Fuellmich οι τεχνοκράτες που ώθησαν τις κυβερνήσεις να κλειδώσουν τους πολίτες πρέπει να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.


Ο δικηγόρος ο οποίος έχει επίσης άδεια για να ασκεί το Δίκαιο στις ΗΠΑ οργανώνει μια ομάδα χιλιάδων συμμετεχόντων δικηγόρων που θέλουν να κάνουν ένα «δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης» εναντίον στελεχών της ελίτ που είναι υπεύθυνη γι' αυτό που αποκαλεί «σκάνδαλο της απάτης του κορωνοϊού».


Ο Fuellmich βρισκόταν στη νομική ομάδα που κέρδισε μια μεγάλη αγωγή εναντίον της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen σε μια υπόθεση του 2015. Επίσης συμμετείχε σε αγωγή που εξέθεσε μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Γερμανίας, την Deutsche Bank, ως εγκληματική επιχείρηση.

Η τράπεζα διατάχθηκε πρόσφατα από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να πληρώσει 130 εκατομμύρια δολάρια για την επίλυση διεφθαρμένων πρακτικών που περιελάμβαναν ξέπλυμα χρήματος, δωροδοκία και απάτη μεταξύ των ετών 2009 και 2016.

Πιστεύει ότι οι απάτες που διαπράχθηκαν από τη Volkswagen και την Deutsche Bank δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τη ζημία που προκάλεσαν οι υπεύθυνοι για την κρίση του κορωνοϊού, η οποία οδήγησε στην παράνοια των ΜΜΕ, την κυβερνητική υπέρβαση και την ανθρωπότητα σε δεινά τα οποία δεν έχουν ακόμη ποσοτικοποιηθεί πλήρως.

Ο Fuellmich δήλωσε πως «η αλήθεια αποκαλύπτεται από τους αριθμούς», αναφέροντας τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο Covid-19 δεν έχει προκαλέσει σημαντική αύξηση σε θανάτους μέσα στο 2020, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.Η ομάδα υποστηρίζει ότι τα τεστ που χρησιμοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του Covid-19 ήταν ελαττωματικά και χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Ο Fuellmich και η ομάδα του παρουσιάζουν ένα λανθασμένο PCR τεστ και την εντολή που δίνουν οι ιατροί για να καταγραφεί ο θάνατος ως θάνατος Covid- κάτι που υποστηρίζουν πως είναι απάτη.

«Τα τεστ PCR δεν σχεδιάστηκανγια την ανίχνευση παθογόνων και είναι σχεδόν 100% ανακριβής σε 35 κύκλους. Όλες οι δοκιμές PCR που πραγματοποιούνται από το CDD γίνονται σε 37 έως 45 κύκλους. Το CDC γνωρίζει ότι δεν επιτρέπονται δοκιμές άνω των 28 κύκλων για θετικό και αξιόπιστο αποτέλεσμα.


Αυτό ακυρώνει πάνω από το 90% των υποτιθέμενων Covid περιπτώσεων που εντοπίστηκαν από τη χρήση αυτού του εσφαλμένου τεστ.

Εκτός από τις εσφαλμένες εξετάσεις και τα ψευδή πιστοποιητικά θανάτου και το ίδιο το "πειραματικό" εμβόλιο παραβιάζει το άρθρο 13 της Σύμβασης της Γενεύης», τονίζει ο Fuellmich.

Σύμφωνα με το άρθρο 32 της Σύμβασης της Γενεύης του 1949, απαγορεύεται ο «ακρωτηριασμός και τα ιατρικά ή επιστημονικά πειράματα που δεν απαιτούνται για την ιατρική περίθαλψη ενός προστατευόμενου ατόμου».

Η ομάδα ισχυρίζεται προσθέτει:

«Το "πειραματικό" εμβόλιο παραβιάζει και τους 10 Κώδικες της Νυρεμβέργης - που επιφέρουν τη θανατική ποινή για όσους προσπαθούν να παραβιάσουν αυτούς τους Διεθνείς Νόμους».
 
Top