Είναι κατι στιγμές που το μόνο που κάνεις είναι να μη μιλάς αλλά να βλέπεις και να ακους τους δαιμονικούς τριγμούς του μεταλλου που ειναι έτοιμο να διαλυθεί .Όσοι δεν εχουν ταξιδέψει στον Μπέη (Βισκαικό) η στον Βόρειο Ατλαντικό,απ οπου και το βίντεο δεν εχουν νοιώσει «μυρμηγκιασμα» στον σβερκο τους την στιγμή που το μόνο που ακουγεται ειναι το ουρλιαχτό του ανέμου που σαν να σε καλεί κοντά της και τα κύματα να θέλουν να σε καταπιούν.

Πόσο μικρός και ανίσχυρος αισθάνεσαι στα στοιχεία της φύσης. Το μόνο που μπορείς να κάνεις..προσεύχεσαι.18μιση μετρα το ύψος των κυμάτων που μετρήθηκε στην περιοχή το 2000.Και ειναι η εποχή που η περιοχή βγάζει «φίδια».

Στα στιγμιότυπα του βίντεο φαίνονται τα ορμητικά κύματα την στιγμή που σκάνε πάνω στο κατάστρωμα και σκεπάζουν το δεξαμενόπλοιο, ενώ οι ναύτες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, για να μην βγουν εκτός πορείας. 
Κάποια στιγμή μάλιστα το κύμα καλύπτει το τζάμι, πίσω από το οποίο βρίσκεται ο ναύτης που απαθανατίζει το συγκλονιστικό σκηνικό με δέος





Μάλιστα, αυτή την εποχή του χρόνου, ο Βόρειος Ατλαντικός τίθεται υπό επιτήρηση για την καταγραφή ενδεχόμενων τυφώνων και τροπικών καταιγίδων. Η εποχή των τυφώνων ξεκινά επίσημα τον Ιούνιο.

 
Top