ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ! 



ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ...

ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΝΕΟΚΟΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ...  ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ(salaminionvima.gr)  ΕΠΕΙΔΗ "ΤΟΛΜΗΣΕ" ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΟΥΒΑ-ΜΠΑΤΣΙ!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ...

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ή ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;; 

ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ "ΕΞΩΔΙΚΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΒΙΑ-ΖΟΥΝ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ , ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ...ΑΥΤΟΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ!

ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΦΟΥΜΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!



Διαβάστε τί έγραψε για το θέμα ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ Μάνος Δερτούζος:

ΜΕ ΑΦΟΡΜΉ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΒΗΜΑ»

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Πολλά σχόλια και αρκετή συζήτηση προκάλεσε και νομίζω θα προκαλέσει ακόμη περισσότερα,  η εξώδικος Επιστολή του Δημάρχου Σαλαμίνας κατά της Διαδικτυακής εφημερίδας «ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΒΗΜΑ», με αφορμή μία αναδημοσίευση της εφημερίδας που είχε ως θέμα το πολυσυζητημένο νταμάρι.

Δεν θα μιλήσω ως Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά ως ένας άνθρωπος του τοπικού τύπου , αφού περισσότερα από 20 χρόνια δημοσιογραφούσα και  εξέδιδα την εφημερίδα «Ενότητα της Σαλαμίνας»

Η ΕΣΗΕΑ πριν περίπου από ένα χρόνο με αφορμή μήνυση πολιτικού προσώπου σε βάρος μεγάλης εφημερίδας της κεντρικής πολιτικής σκηνής, έγραφε μεταξύ των άλλων σε ανακοίνωσή της:.

«Οι δημοσιογράφοι οφείλουν να δημοσιοποιούν τα στοιχεία που διαθέτουν, όταν πρόκειται να υπηρετήσουν το ευρύτερο δημόσιο συμφέρον, χωρίς να φοβούνται τις προειδοποιήσεις ή τις νομικές απειλές πολιτικών προσώπων, που διαθέτουν αυξημένη δυνατότητα δημοσίας απάντησης όταν θίγονται από καταγγελίες εναντίον τους»

Αυτά τα λόγια της ΕΣΗΕΑ δείχνουν τον τρόπο που πρέπει να ενεργούν τα πολιτικά πρόσωπα σε δημοσιεύσεις των εφημερίδων . Θα μπορούσε κάλλιστα , ο κ. Δήμαρχος να έστελνε μία επιστολή στην εφημερίδα και να αναφέρει την δική του θέση άποψη , να αντιδράσει με τον γραπτό του λόγο ακόμη και στην ενδεχόμενη υπερβολή του αρθογράφου εφ όσον θεωρεί ότι θίγεται προσωπικά, για ένα θέμα που εκ των πραγμάτων  όμως έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη και αποτελεί πραγματικό γεγονός στο νησί.

Εάν για παρόμοια άρθρα εφημερίδων κάνουμε εξώδικα και μηνύσεις, τότε θα είχε μετατραπεί ο Δημόσιος βίος σε ένα απέραντο και συνεχές δικαστήριο κατά της ελεύθερης έκφρασης  των εφημερίδων που σκοπό έχει μόνο τον στραγγαλισμό της ελευθεροτυπίας.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και μη αποτελούν τους πυλώνες της Δημοκρατίας  που θα πρέπει να αναδεικνύουν τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας στα πλαίσια της ευπρέπειας και το σεβασμού , που κατά την άποψή μου στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουν παραβιαστεί.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην δημαρχιακή του θητεία ο κ. Δήμαρχος στέλνει εξώδικο που θεωρεί ότι θίγεται και θα προτιμούσα αυτό να σταλεί όχι στον τοπικό τύπο ο οποίος συντηρείται με  πολλές  δυσκολίες,   αλλά ενάντια σε εκείνους που  πραγματικά έχουν θίξει την πολιτιστική μας  κληρονομιά και αξιοπρέπεια όλων μας  , ενάντια  στην κα Μενδώνη που είναι ηθική αυτουργός για το «εγκλημα» του διαλυτηρίου στην Κυνόσουρα,  ενάντια  στην 80η ΕΣΑΛ που συμμετείχε και ο ίδιος  και τις επιζήμιες για το νησί αποφάσεις της, ενάντια στον ΟΛΠ ο οποίος  κατέχει και εκμεταλλεύεται εδάφη της Σαλαμίνας τα οποία  δεν δικαιούται

ΜΑΚΗΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

 
Top