ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ του τραγουδιστή Γρ. Πετράκου για τον κορονοϊό που έχει ανάψει φωτιές... - Νea Κeratsiniou - Νέα Κερατσινίου

Συνεχίζει να τροφοδοτεί αντικρουόμενες αντιδράσεις και σκληρές αντιπαραθέσεις η πρωτοβουλία του τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου που έκανε μία δική του «έρευνα» για τον κορονοϊό και αποφάσισε να μοιραστεί τα αποτελέσματά της με τους «φίλους» του στο facebook μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 24 λεπτών...

Ο Γρ. Πετράκος αποδέχεται ότι υπάρχει κορονοϊός, αλλά δεν πιστεύει ότι αποτελεί πανδημία και ενίσταται, όπως λέει στο βίντεο που ανήρτησε, στην ελίτ κάποιων επιστημόνων που υποκινούνται από την πολιτική. Μάλιστα, όπως λέει οι θάνατοι τους πρώτους μήνες του 2020 ήταν λιγότεροι από το 2019 παρά το γεγονός ότι είχαμε την πανδημία.

«Αν λοιπόν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι υπάρχει μία πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα» λέει μεταξύ άλλων ενώ φέρνει σαν παράδειγμα τη Σουηδία λέγοντας ότι εξαφανίστηκαν οι θάνατοι από τη γρίπη και έγιναν όλα Covid. «Επίσης εξαφανίστηκαν και τα εμφράγματα» προσθέτει, κάνει λόγο και για τέχνασμα αύξησης κρουσμάτων και προσθέτει:
"Δεν υπήρξε καμία έξαρση επιδημίας και τίποτα ανησυχητικό στη χώρα μας. Τα lockdown δεν επηρεάζουν τις επιδημίες, αλλά έχουν σκοπό να μεταδώσουν την καμπύλη της μετάδοσης». 

Το βίντεο έκανε share στο facebook γράφοντας μεταξύ άλλων στη λεζάντα «καλή λευτεριά». 

 
Top