Η επίσκεψη - γκάφα του υπουργού προκάλεσε οργή αλλά και... γέλιο.

Έντονη δυσφορία αλλά και τρομερό γέλιο έχει προκαλέσει στους χρήστες του twitter η απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου να πάει στο Μονακό.

Οι χρήστες εκφράζουν την οργή τους γιατί ο υπουργός επέλεξε να κάνει… ταξιδάκι ενώ δύο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται έγκλειστοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη.

Βέβαια, δεν λείπουν και εκείνοι που αντιμετωπίζουν με χιούμορ τον Πάνο Κάμμενο. Από ό,τι φαίνεται, δυσκολεύονται να πάρουν στα σοβαρά τον υπουργό Καμμένο ακόμη και στις γκάφες του. 

Ο Τσίπρας σου πουλάει τη Μακεδονία -Ο Καμμένος σου στέλνει φιλάκια από το πανέμορφο Πριγκιπάτο του Μονακό


Ο Καμμενος στις φόρμουλες κ εμείς γκραν πρι για να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας προς το κράτος!!!
Ζωαρα ρε!!
Αι σιχτηρ ξεφτίλες!


Αγγελε και Γιώργο υπομονή. Ο Καμμενος την έχει κάνει για τριήμερο στην αρχαία ελληνική αποικία του Μονακό. Είδε φόρμουλα. Τα λέμε παιδιά! Φιλάκια από @avgerinosx










Ο Πάνος θαυμάζοντας από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του την μαρίνα του Μόντε Κάρλο ενώ κάποιοι άλλοι στις φυλακές της Αδριανούπολης βλέπουν τον ήλιο μεσα από τα σίδερα.
Σημασία όμως έχει πως η σκέψη του είναι μαζί τους.....

Καμαρώνουν οι ψηφοφόροι ΑΝΕΛ τον σκληρά μαχόμενο για τα δίκαια της πατρίδας υπ. Άμυνας Π.Καμμένο να δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα:
Από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου στο Μονακό με θέα τα κότερα!
Στα χαρακώματα της ευζωίας με τον πρίγκηπα Αλβέρτο..

Ο Καμμένος ζωάρα στο Μονακό, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί σε Τούρκικες φυλακές και υποψήφιος για την Τούρκικη προεδρία, προεκλογική ομιλία στην Θράκη.
Πιό ξεφτίλα δεν γίνεται.

Λοιπόν Αλέξη,θα πεταχτώ Μονακό και θα ξεπουλήσεις τη Μακεδονία. Όταν γυρίσω θα πω οτι διαφωνούσα αλλά δεν είχα κάρτα να σε πάρω.

Τέρενς Κουίκ μαθαίνει ότι όσο αυτός κυνηγάει σουρικάτες στην υποσαχάρια Αφρική ο πρόεδρας βγάζει γούστα στο Μονακό

Με τον αέρα του Ανεξάρτητου & το τουπε του Αναγκαίου Καλου.
Ο ΥΠΕΘΑ, βαδιζει με στυλ, προς το πόντιουμ του Gran Prix του Μονακό.
Ο ΥΠΕΘΑ Senna, αφιέρωσε τη νίκη του, στον Αλέξη Τσιπρα, τον Αυγερινό, τον Τέρενς, τον Παΐσιο, τον Γεωργαλά & τον Μπεπε Γκριλο.

Όταν πας 3ήμερο στο Μονακό αλλά η έγνοια για το Ολιστικό Προγραμμα Ανάπτυξης δεν σε αφήνει να το απολαύσεις ...

Σε δίλημμα ο Καμμένος μετά την επίσκεψη του στο Μονακό. Με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας να φύγει με ελικόπτερο ή με φόρμουλα 1;


Ο Κούκλατζης κι ο Μητρετώδης για 90 μέρες στις φυλακές των Τούρκων. Ο Καμμένος για τριήμερο στο Μονακό, στη Φορμουλα1 και τη δεξίωση του πρίγκιπα. Ολα για την καρέκλα. Οχι θα κάτσει να σκάσει...

Πάνο από το Μονακό, Τέρενς από τη Μποτσουάνα, Έφη από τη Στοκχόλμη, Άτακτε από τη Νέα Υόρκη, ΑιΚατερίνα από τη Νάπολη,Περιστέρα από τη Χαβάη, Μίλτο από τη Σιγκαπούρη,Αναστασία από τη Τεχεράνη!

Βάλτε πλάτη και αφήστε τα ταξίδια γιατί ούτε τη ψήφο μου δεν θα βρίσκω στις εκλογές !

Χρειαζόταν διακοπές...κουράστηκε να υπογράφει μνημόνια και μειώσεις συντάξεων
Και ο Καμμένος στην Formula 1 στο πριγκιπάτο του Μονακό https://www.parapolitika.gr/article/ke-kammenos-stin-formula-1-sto-prigkipato-tou-monako#.Ww0azWByxRh.twitter 


Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/to-twitter-kani-chavale-me-tin-episkepsi-kammenou-sto-monako-pics
 
Top