Το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με τον David Meade, θα προκύψει από τη συντριβή του πλανήτη Nibiru στη Γη. Θα είναι η ηλιακή έκλειψη αυτού του μήνα που θα σηματοδοτήσει.... το τέλος του κόσμου. Ο David Meade χρησιμοποιεί αρκετά αποσπάσματα από τη Βίβλο για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του, με τη NASA να επισημαίνει πως ο Nibiru και άλλες ιστορίες για τρομερούς πλανήτες είναι ιντερνετική φάρσα.

Παρά την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για τον κρυμμένο κόσμο, που η NASA χαρακτηρίζει ιντερνετική φάρσα, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι αλήθεια. Ο Nibiru, που ορισμένες φορές αναφέρεται και Planet X, έχει προβλεφθεί πως θα σημάνει το τέλος του κόσμου αρκετές φορές από το 2003.

Ήταν μέσα στη χρονιά που ο David Meade ισχυρίστηκε ότι ο πλανήτης Nibiru θα συγκρουστεί με τη Γη τον Οκτώβριο. Υποστηρίζει ότι το αστέρι είναι δύσκολο να εντοπιστεί λόγω της γωνίας που προσεγγίζει τη Γη. Άλλαξε όμως την ημερομηνία πρόσκρουσης υποστηρίζοντας πως η μεγάλη ηλιακή έκλειψη θα σηματοδοτήσει την άφιξη του πλανήτη.

Mετά την έκλειψη, στις 21 Αυγούστου, ο τεράστιος πλανήτης θα εμφανιστεί στον ορίζοντα και θα συντριβεί στη Γη, εξαφανίζοντας την ανθρωπότητα. Ο David Meade τόνισε ότι η επερχόμενη έκλειψη αποτελεί προειδοποιητικό σημάδι. Παρουσίασε διάφορες θεωρίες για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην Παλαιά Διαθήκη.

«Δείτε, έρχεται η Ημέρα του Κυρίου. Μια σκληρή μέρα με οργή και άγριο θυμό που θα ερημώσει τη Γη και θα καταστρέψει τους αμαρτωλούς. Τα αστέρια του ουρανού και οι αστερισμοί τους δεν θα δείξουν το φως τους. Ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του» είναι το εδάφιο από το κεφάλαιο 13 της Παλαιάς Διαθήκης στο οποίο στηρίζει τη θεωρία του για το τέλος του κόσμου.

«Η Great American Eclipse στις 21 Αυγούστου 2017 είναι ένας μεγάλος, τεράστιος, προφήτης», δήλωσε ο Meade στην Daily Star. Ο θεωρητικός συνωμοσίας τόνισε ότι ο πλανήτης Nibiru θα εμφανιστεί στον ουρανό στις 23 Σεπτεμβρίου πριν συγκρουστεί με τη Γη και έρθει το τέλος του κόσμου.

 
Top