Με διθυραμβικά σχόλια έχει αποδεχθεί το μουσουλμανικό κοινό στις ΗΠΑ το πρώτο βιβλίο για το σεξ το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες και είναι επιτρεπτό από το Ισλάμ..... 

Ο λόγος για το βιβλίο « Ένας οδηγός χαλάλ για εξαιρετικό σεξ» της συγγραφέως Ουμ Μουλαντχάτ. 

Όπως δήλωσε η Ουμ στον «The Observer», η έμπνευσή της για το βιβλίο ήρθε όταν μια γνωστή της, η οποία είχε μόλις παντρευτεί της ζήτησε συμβουλές για το τι μπορούσε να κάνει στο κρεβάτι με τον άντρα της. 

«Δεν επικεντρώνομαι μόνο στο πώς να κάνει [σ.σ. μια γυναίκα], έρωτα με τον άντρα της, αλλά πώς να έχει και άλλες σεξουαλικές εμπειρίες με τον άντρα της», δηλώνει στον « The Observer» 

«Με βάσει το Ισλάμ, δίνεται έμφαση στην απόλαυση τις σεξουαλικής επαφής μέσα στο γάμο, όχι μόνο για αναπαραγωγικούς λόγους. Είναι δικαίωμα της συζύγου να την ικανοποιεί σεξουαλικά ο άντρας της», συνεχίσει στη δήλωσή της.  

Όπως εξηγεί η Ουμ, η γνωστή της ήταν εκείνη που την παρακίνησε να γράψει το βιβλίο, όταν ακολούθησε με επιτυχία τις αρχικές συμβουλές της. Τότε, η Ουμ έγραψε σε ένα αρχείο word όλες τις συμβουλές που έδωσε στη φίλη της και της το έστειλε με email. 

Παράλληλα, της ζήτησε να το μοιραστεί και με άλλες γυναίκες που πίστευε πως θα το χρειάζονταν. Δεν πήρε πολύ καιρό μέχρι που ένας εκδοτικός οίκος την πλησίασε και της ζήτησε να εκδώσει το βιβλίο, το οποίο είναι χαλάλ, επιτρεπτό, δηλαδή, από το Ισλάμ. 

Το βιβλίο κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, και όπως λέει η Ουμ, δέχεται παρα πολλά μηνύματα από άντρες μουσουλμάνους οι οποίοι της ζητούν να γράψει ένα βιβλίο για το πώς θα μπορούσαν να… ευχαριστούν τις γυναίκες τους σεξουαλικά. H συγγραφέας με τον άντρα της 

 

Οι τίτλοι των κεφαλαίων του βιβλίου: 
Introduction
Who is this book for?
5 Myths about Muslim sex
Aanatomy of male and female genitalia
Body image issues
Genital hygiene
Birth Control
Kegels
Sexting
Kissing
Dry humping
Dressing up (lingerie, role play)
Lubricants
How to give a handjob
How to give a massage
How to do a strip-tease
How to give a blowjob
Your first time
Sexual positions
Girl-on-top positions
Doggy-style positions
Face-to-face positions
Spooning positions
Lying on your stomach
Lying on your back
What to say during sex
How to be a freak in bed
Between-breast sex
Femoral sex
Quickies
Shower sex
Rough sex
Dirty talk
Forced sex fantasies
BDSM
Public sex
The simple things
 
Top