Η νεαρή γυναίκα ξεσπά και συγκλονίζει. Βροχή τα μηνύματα στον διαδικτυακό της λογαριασμό μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε...


Μία Πατρινή ξεσπά και προκειμένου να ξεφύγει από τον βασανιστή της, τον άνδρα που υποτίθεται πως την «αγαπά» μια και έχει σχέση μαζί του 1,5 χρόνο ανεβάζει στο facebook φωτογραφίες από την κακοποίησή της. "Ουτε καν» γράφει. Τα μηνύματα και τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν. Εκείνη προτίμησε να μην απαντά. Δεν είχε κανένα νόημα. Ξέσπασε, δημοσιοποίησε το πρόβλημά και ξεπέρασε τον εαυτό της. «Κακοποίηση υπήρξε επί 8 μήνες. Τον περασμένο Ιανουάριο δούλευα στο μαγαζί με με δύο σπασμένα πλευρά. Ποτέ δεν πήγα στο νοσοκομείο γιατί είχα εγκλωβιστεί και πίστευα πως… αυτή θα ήταν η τελευταία φορά»!



Πολλές φορές ακόμη και η γειτονιά πληροφορείτο από τις φωνές και τα χτυπήματα το τι συνέβαινε στο σπίτι του ζευγαριού. Είχε κληθεί και η Αστυνομία. Γείτονες την είχαν καλέσει, φοβούμενοι πως η νεαρή γυναίκα θα πάθει μεγάλο κακό! Δράστης γνωστός Πατρινός, με έντονη δραστηριότητα στην πόλη. Ξεκίνησε σχέση μαζί του το 2015 και άρχισε ως σχέση μεγάλης αγάπης και από τις δύο πλευρές.

Όπως λέει η ίδια «ουδέποτε υπήρξε λόγος για τους ξυλοδαρμούς. Μόνο αρρωστημένη ζήλεια. Εχω χιλιάδες μηνύματα που αποδεικνύουν πόσο αρρωστημένη ήταν η συμπεριφορά του. Πήρα την απόφαση να αναρτήσω στο facebook την φωτογραφία μου γιατί μόνο έτσι θα σταματούσε. Δυστυχώς πάντα τον συγχωρούσα και πάντα επέστρεφα. Ημουν εγκλωβισμένη. Προσπάθησε να με «δαμάσει». Αλλά μόνο που εγώ είμαι εξωγήινη» λέει με πόνο ψυχής αλλά και οργή!



Πηγή:dete.gr
 
Top