Προκαλεί το μοντέλο- μπαλαρίνα
Η νεαρή μπαλαρίνα, απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο, κόβει ανάσες με τους γλουτούς της και λικνίζει σέξι την κορμοστασιά της όταν πλησιάζει η κάμερα. Η Alexis Ren, τις τελευταίες ημέρες κάνει αισθητή.... την παρουσία της στο Instagram «ανεβάζοντας» στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές σε εξωτικό προορισμό.

Οι αρσενικοί θαυμαστές του μοντέλου- μπαλαρίνα, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν στην οθόνη τους τα τερτίπια της Alexis.

Για όσους δεν γνωρίζουν η Alexis Ren γεννήθηκε πριν από 18 χρόνια στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια από γονείς με καταγωγή από Ρωσία και Γερμανία. Από μικρή και για δέκα χρόνια ασχολήθηκε με το μπαλέτο με μεγάλη επιτυχία, αλλά αυτό που ήθελε να κάνει ήταν να φωτογραφίζεται ως μοντέλο.

Όπως θα δείτε στο βίντεο και στις φωτογραφίες, η νεαρή μπαλαρίνα, απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο, κόβει ανάσες με τους γλουτούς της και λικνίζει σέξι την κορμοστασιά της όταν πλησιάζει η κάμερα. Μάλιστα, το σχόλιο της στη φωτογραφία με τα οπίσθια της γράφει με νόημα...«bite me», δηλαδή «δαγκώστε με»!


Δείτε το βίντεο:

Δείτε τις εικόνες:

«Bite me», δηλαδή «δαγκώστε με», προτρέπει τους followers της ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία της! 


 
Top