Χαμός στο Instagram

 
«Ντυμένη» στα χρώματα των ΗΠΑ η διάσημη ποπ σταρ φρόντισε να γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο στην πισίνα του σπιτιού της. Με κάθε τρόπο γιόρτασαν οι Αμερικανοί την 4η Ιουλίου,με τους περισσότερους από αυτούς να φωτογραφίζουν πυροτεχνήματα, οικογενειακά πορτρέτα ...ή ακόμα την σημαία της χώρας τους.όμως η μεγάλη «μάχη» έγινε από τις διασημότητες των ΗΠΑ, που προσπάθησαν να βρουν τους πιο πρωτότυπους τρόπους ώστε να ικανοποιήσουν τους ακόλουθούς τους στα social media.

Ανάμεσα σε εκείνους που ξεχώρισαν ήταν η Κριστίνα Αγκιλέρα. Η διάσημη τραγουδίστρια χρησιμοποίησε το μεγάλο όπλο της, το σώμα της και τις καμπύλες της, και με μια τολμηρή φωτογράφηση κέρδισε εντυπώσεις και followers!



Η 36χρονη Κριστίνα δημοσίευσε φωτογραφίες με την ίδια να φορά ένα σέξι κόκκινο-άσπρο μαγιό, ενώ σε μερικές είχε τυλιγμένη γύρω της της την αμερικανική σημαία.



Το Instagram φυσικά πήρε φωτιά με τις καυτές πόζες της ποπ σταρ στην πισίνα του σπιτιού της.





Οι τέσσερις από αυτές είναι με το το άσπρο – κόκκινο μαγιό της στο νερό, ενώ οι υπόλοιπες έχουν πιο εθνικό χαρακτήρα με την σούπερ σταρ να ποζάρει με την αστερόεσσα, μόνης, με τον αρραβωνιαστικό της, τον κιθαρίστα Μάθιου Ράτλερ, αλλά και με τα παιδιά της Μαξ Λίρον Μπράτμαν και Σάμερ Ράιαν Ράτλερ.



 
Top