ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΒΑΦΤΙΣΕ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟ ΦΥΤΕΜΑ 1Ο ΦΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΡΟΚΥ ΜΠΑΛΜΠΟΑ" ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ π. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ , ΛΑΛΟ ΚΑΝΕΛΛΟ...

ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ  ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΟΥΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΛΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΥ:


Μετα την συνεντευξη του Δημαρχου στην εφημεριδα που εκδιδει ο Εξωραιστικος Συλλογος της Ευγενειας,αισθανθηκα την αναγκη να γραψω καποιες σκεψεις μου.

Συγκεκριμενα ο κος Δημαρχος ειπε:

"Η Ευγενεια και η Χαραυγη,ένα σηαντικο κοματι της πολης μας,δεν εχει αντιμετωπιστει τα προηγουμενα χρονια όπως θα επρεπε και ότι η δικη του Δημοτικη Αρχη θα ανατρεψει αυτην την κακη κατασταση".

Ο κος Δημαρχος αρεσκεται να μηδενιζει το εργο ολων των προηγουμενων Δημοτικων Αρχων και να εμφανιζει τον εαυτο του ως Μεσσια που ηρθε να σωσει την Πολη.

Κυριε Δημαρχε,

Μιλαω εξ ονοματος ολων αυτων οι οποιοι από την μεταπολιτευση μεχρι σημερα συμμετειχαν στα Δημοτικα συμβουλια,από διαφορες θεσεις ευθυνης και ανεξαρτητα αν ηταν στην Συμπολιτευση η στην Αντιπολιτευση.

Μιλαω εκ μερους ολων αυτων οι οποιοι αισθανονται ότι εχουν βαλει το δικο τους λιθαρακι στην αναπτυξη γενικοτερα της πολης και ιδιαιτερα αυτής της γειτονιας.

Αυτή την γειτονια Δημαρχε που εσυ θεωρεις εγκαταλελημενη,σε διαβεβαιω ότι με την φροντιδα ολων αυτων αλλα κυριως με την συμβολη του απλου Λαου και των τοπικων μαζικων φορεων,σου παρεδωθει σε πολύ υψηλο επιπεδο υποδομων,και σιγουρα σε ένα καλυτερο περιβαλλον από ότι την παρελαβαν.

Καποιοι παλεψαν αυτό το διαστημα και σταματησαν να λειτουργουν(Λιπασματα,ΑΓΕΤ,Γυψαδικο,ΔΕΗ,Ακροκεραμος)

Καποιοι ενδιαφερθηκαν για να υπαρχουν στην γειτονια μας(Κλειστο Κολυμβητηριο,Κλειστο γηπεδο Μπασκετ,Γηπεδο Ποδοσφαιρου με χλοοταπητα,Γηπεδο 5*5,Δυο ανοιχτα γηπεδα Μπασκετ,Δυο πολιτιστικα Κεντρα,Σχολικα συγκροτηματα σε ολες τις βαθμιδες που καλυπτουν τις αναγκες ολων των παιδιων σε πρωινη βαρδια,Ειδικο σχολειο,Παιδικοι σταθμοι,ΚΑΠΗ,ΚΕΠ, Πλατειες και πολλα αλλα).

Λογικο είναι να μην τα γνωριζεις,αφου αυτή η γειτονια σε γνωρισε μολις πριν 3 χρονια όταν ευτυχης συγκυρια για σενα σε εκανε Δημαρχο.Και από τοτε μονο κατ ονομα και όχι για το εργο που εχεις προσφερει στην Ευγενεια και την Χαραυγη.

Εχω βιωσει από το 1975,με καθημερινη παρουσια την πορεια αυτης της πολης.Αλλοι θα κρινουν αν εχω συμβαλει και εγω σε όλα τα παραπανω.
Παρ όλα αυτά,Όχι για μενα αλλα κυριως για ολους τους αλλους δεν επιτρεπω σε κανεναν να μηδενιζει αυτό το εργο.

Στοιχειωδης Δεοντολογια κε Δημαρχε σας επιβαλει να ζητησετε συγνωμη από ολους αυτους.

ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΛΑΛΟΣ
π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ
 
Top