Η σέξι φωτογράφηση της Ειρήνης Κολιδά
Η σέξι φωτογράφηση της Ειρήνης Κολιδά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και σχολίων. Η πρώην παίκτρια των Μαχητών του Survivor πόζαρε με σέξι εσώρουχα και αναστάτωσε τα πλήθη.

 Κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» της Πέμπτης σχολίασαν τη φωτογράφησή της.... Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε αρχικά: «Έκανε εξωφυλλάρα με το όμορφο πωπουδάκι της! Εξαιρετικό!». «Έχει άμμο το πωπουδάκι της. 
Έχει κάτσει κάτω και κόλλησε πετραδάκια», πρόσθεσε η Σάσα Σταμάτη ενώ στον Κώστα Τσουρό δεν άρεσε το κόνσεπτ της φωτογράφης και είπε:
«Στο Survivor δεν την βλέπαμε με τουρλωμένο τον κ… Στο Survivor την έβλεπες εσύ να τουρλώνει τον κω…; Βάλτε της και γιαούρτι να κάθεται και να γλείφεται και να βγαίνει στο περιοδικό! Σε αυτές τις προτάσεις θα ήταν με τον κ…ο έξω». Η... μαχήτρια που έφυγε από το δημοφιλές παιχνίδι Survivor είναι ακόμα πιο σέξι απ΄ότι τη βλέπαμε στο παιχνίδι. 
 Χθες, είδαμε το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, που κοσμεί το εντυπωσιακό κορμί της Ειρήνης Κολιδά και σήμερα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, επιβεβαιώνεται και στο εσωτερικό του περιοδικού η σέξι φωτογράφιση της γυμνάστριας. 
Η... μαχήτρια που έφυγε από το δημοφιλές παιχνίδι Survivor μετά τον τραυματισμό της σε τροχαίο, ποζάρει για το περιοδικό Down Town και είναι ακόμα πιο σέξι απ΄ ότι τη βλέπαμε στο παιχνίδι. Η Ειρήνη όμως δεν μένει στη φωτογράφιση… 
Κάνει αποκαλύψεις για το Survivor, ξεκινώντας από το γεγονός ότι… δυο μήνες που ήταν στον Άγιο Δομίνικο, άσπρισαν τα μαλλιά της! 
Πλέον η καθημερινότητά της λόγω της δημοσιότητας και της αγάπης του κόσμου έχει αλλάξει άρδην. Η Ειρήνη επέστρεψε στην Αθήνα και εκτός των εμφανίσεών της σε τηλεοπτικές εκπομπές, κάνει ήδη θραύση στα social media και όχι μόνο. Δείτε το εξώφυλλο: Δείτε στιγμιότυπα της φωτογράφισης: Πηγή φωτο:Down Town
 
Top