Σε Σχηματάρι και Ριτσώνα χτύπησαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων, οι οποίοι έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Βοιωτίας.
Αρχικά, πέντε άντρες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στο εργοστάσιο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στο Σχηματάρι, στις 3.20 χθες τα ξημερώματα.
Μπήκαν στο εργοστάσιο και αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα και μία γυναίκα χημικό, που βρίσκονταν εκεί, επιχείρησαν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο.
Πριν ακόμα εκδηλωθεί η οποιαδήποτε αντίδραση και ενώ δεν είχαν περάσει 20 λεπτά, μία ομάδα τεσσάρων ανδρών αυτή τη φορά, επίσης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, έφτασε στο εργοστάσιο της σαπωνοποιίας Παπουτσάνης, που βρίσκεται στη Ριτσώνα. Οι τέσσερις ληστές ακινητοποίησαν τον φύλακα, πήραν το χρηματοκιβώτιο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στην Βοιωτία, αλλά και στην Εύβοια έχει σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές αρχές, για να εντοπιστούν τα ίχνη των ληστών.
Να σημειώσουμε ότι τους τελευταίους μήνες, πολλά εργοστάσια στην ίδια περιοχή έχουν πέσει θύματα της σπείρας των ληστών, οι οποίοι ακινητοποιούν τους φύλακες και κλέβουν τα χρηματοκιβώτια, χωρίς να αφήνουν ίχνη πίσω τους.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 
Top