Ο Νίκος Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι «οι ακρότητες και τα επεισόδια ήταν μεμονωμένα και έγιναν από στοιχεία που θέλουν να δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις»...Στη «γραμμή» του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου όσον αφορά το ποιοι προκάλεσαν τα επεισόδια στην Agrotica εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι «οι ακρότητες και τα επεισόδια ήταν μεμονωμένα και έγιναν από στοιχεία που θέλουν να δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις, ποτέ οι αγρότες δεν προκαλούν προβλήματα".

Πριν από λίγες ημέρες ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος που αποδοκιμάστηκε από αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας όταν επιχείρησε να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική.

Στη θέα του αγροτοσυνδικαλιστή και βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος οι αγρότες άρχισαν να φωνάζουν εναντίον του και να τον κατηγορούν για την εφαρμογή μιας πολιτικής που δεν έχει καμία σχέση με όσα υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τις προεκλογικές περιόδους.

Αγρότες αποδοκίμασαν τον Νίκο Παπαδόπουλο στο μπλόκο της Νίκαιας


Σύμφωνα με όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Παραπολιτικά 90,1 «υπάρχει εκλεγμένη κυβέρνηση και δεν υφίσταται θέμα σύστασης διακομματικής επιτροπής όπως ζητεί μερίδα αγροτών». Υποστήριξε, παράλληλα, ότι οι κύκλοι που βρίσκονται πίσω από αυτή την πρόταση επιχειρούν να προωθήσουν την σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης.

πηγή:protothema.gr

 
Top