Είχε φανεί από πέρυσι το καλοκαίρι. Ο Φάρος έκανε σπουδαίες μεταγραφές (βλ. Κομποδιέτας, Σιούτης, Πετροδημόπουλος, Μαγκουνής) κι ήταν από τις ομάδες που έκλεψαν την παράσταση. Βέβαια, η άνοδος από τη Β’ Εθνική δεν ήρθε, ωστόσο τα πάντα άλλαξαν όταν η ομάδα εξασφάλισε τελικά τη συμμετοχή της στην Α2, λόγω… Πανελευσινιακού.

Η άνοδος άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη των ανθρώπων του Φάρου, οι οποίοι πριν καλά-καλά μπει το καλοκαίρι, είχαν ολοκληρώσει δύο σπουδαίες μεταγραφές. Συγκεκριμένα, απέκτησαν τον Βαγγέλη Καράμπουλα από την Καβάλα και τον Νίκο Λιακόπουλο από την Κηφισιά. Αυτή, όμως, ήταν μόνο η αρχή.

Ακολούθησε ο πολύπειρος φόργουορντ Νίκος Αγγελόπουλος, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ενώ στη συνέχεια έγινε η απόλυτη έκπληξη! Ο Φάρος υπέγραψε τον πρώην αρχηγό της Εθνικής, Μιχάλη Κακιούζη, σε μία μεταγραφή που θα μείνει στην ιστορία.

Και πάλι, όμως, ακόμα δεν είχαν ολοκληρωθεί οι κινήσεις του Φάρου. Βλέπετε, ο Μανώλης Παπαμακάριος ήταν ελεύθερος και στο Κερατσίνι δεν έχασαν την ευκαιρία του. Κατέθεσαν πρόταση στον άλλοτε αρχηγό του Ολυμπιακού κι ο πρώην γκαρντ του Περιστερίου, του Μακεδονικού, του Πανελληνίου, του Πανελευσινιακού και του ΚΑΟΔ, είπε το πολυπόθητο “ναι”!

Για τη μεταγραφή του Παπαμακάριου ενημέρωσε ο Βαγγέλης Τσάπας μέσω Facebook. “Το κερασάκι στην τούρτα. Ραντεβού στο γήπεδο!” ανέφερε η… σέλφι με τον νέο γκαρντ του Φάρου! Ο Βαγγέλης Τσάπας δημιούργησε ένα φοβερό υλικό κι ο coach Ανδρέας Πολέμης έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την ομάδα στη Basket League.

Βέβαια, το έργο του Φάρου δεν θα είναι εύκολο. Βλέπετε, ισχυρά ρόστερ έχουν ακόμα η Κύμη -που πήρε τον Καρινιάουσκας από τη Ζαλγκίρις- ο Προμηθέας Πατρών -που πριν λίγες ημέρες έκανε το… μπαμ με τον Άγγελο Τσάμη- ενώ ακόμα υπάρχουν σωματεία, όπως ο Εθνικός ή το Λαύριο. Τι σημαίνει αυτό; Έρχεται σπουδαία σεζόν στην Α2, με μεγάλες… μάχες!
gazzetta.gr

 
Top