“Το τσάκισα” είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,Αλέξης Τσίπρας στονΧρήστο Σταϊκούρα. Αναφερόταν στοκοκορέτσι που του είχε δώσει “πακέτο” ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών όταν συναντήθηκαν στον Γοργοπόταμο.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 71 ετών από την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου. Μετά το τέλος της, ο Χρήστος Σταϊκούρας κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τον κεράσει ένα… κομμάτι κοκορέτσι.

«Έλα να σας κεράσουμε ένα κοκορέτσι, δικής μας παραγωγής» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
Αλλά ο Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε ευγενικά γιατί βιαζόταν να επιστρέψει στην Αθήνα για τις εκλογές στο ΤΕΕ, όπου έβαζε υποψηφιότητα και η αδερφή του.
«Ευχαριστώ πολύ, θα το ήθελα, αλλά βιάζομαι» ήταν η απάντηση του κ. Τσίπρα. Αλλά ο κ. Σταϊκούρας επέμεινε και προσφέρθηκε να δώσει το κοκορέτσι… πακέτο. Και αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν το αρνήθηκε.
Την Τετάρτη το μεσημέρι-όπως αναφέρει το lamiareport.gr- , οι δυο άνδρες συναντήθηκαν τυχαία στο περιστύλιο της Βουλής. Ο Αλέξης Τσίπρας άπλωσε το χέρι για να χαιρετίσει τον υπουργό και του είπε: «Ευχαριστώ για άλλη μία φορά για το κοκορέτσι. Ήταν θαυμάσιο. Το… τσάκισα…».
http://www.makeleio.gr/?p=32478
 
Top