Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να κάνει μέσω της Χρυσής Αυγής την «επανάστασή» του, ωστόσο φαίνεται ότι ο εκλεγμένος με τη στήριξη της Χαριλάου Τρικούπη περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης έκανε το δικό του... αντάρτικο.
Οπως «αποκάλυψαν» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο Κώστας Ζαχαριάς, Δημήτρης Κοδέλας και Θανάσης Πετράκος, με κοινή γραπτή δήλωσή τους, «εκτός από τον κ. Τζιτζικώστα τα ίδια έκανε και ο κ. Τατούλης στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου», αφού «κάλεσε τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να παρευρεθούν στους εορτασμούς για την ιστορική επέτειο».
«Το ΠΑΣΟΚ, του οποίου ήταν ο εκλεκτός στις περιφερειακές εκλογές του 2010, αλλά και τα στελέχη του, που είναι μέχρι και σήμερα συνεργάτες του, τι έχουν να πουν; Θα καταδικάσει το ΠΑΣΟΚ τον κ. Τατούλη και θα ζητήσει την παραίτησή του;» ερωτούν οι τρεις βουλευτές.
Από την πλευρά του, ο κ. Τατούλης πέταξε την μπάλα...
στην εξέδρα, κάνοντας λόγο για... πρωτόκολλα, τα οποία ο ίδιος, βέβαια, πέταξε στα σκουπίδια για να καταφέρει να εκλεγεί. Πάντως, όπως ήταν λογικό, δεν αρνήθηκε ότι όντως παρευρέθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση, υποστηρίζοντας: «Οι κύριοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σταματήσουν αυτήν τη στιγμή τον πόλεμο του συμμορίτη, που τόσο καλά γνωρίζουν, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις».


Δημοκρατία
 
Top