ΕΝΩ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ"...

Αυτό είπε χτες στο δημοτικό συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ο Αντιδήμαρχος κ. Οικονομάκης ...διαχωρίζοντας πλέον ξεκάθαρα την θέση του από τις μνημονιακές επιλογές του δήμαρχου Λουκά Τζανή...

Ομόφωνα από το δημ.  συμβούλιο πάρθηκε χθες, η απόφαση να μην δοθεί το κολυμβητήριο σε κανένα φορέα και να λειτουργήσει υπό την επίβλεψη των υπηρεσιών του δήμου.

Η πρόεδρος και ο δήμαρχος κ. Λ. Τζανής θεώρησαν σκόπιμο να επαναφέρουν το θέμα προς συζήτηση στο χθεσινό δημ. Συμβούλιο.


Ο αντιδήμαρχος κ. Οικονομάκης Nίκος με παρέμβαση του, ενημέρωσε τη πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσοτσάνη Ματούλα, ότι το συγκεκριμένο θέμα...
 πρέπει να αποσυρθεί και ότι κάνει παράβαση καθήκοντος σαν πρόεδρος του δημ. συμβούλιου που το επαναφέρει(παρανομεί), ενώ έχει ήδη παρθεί η απόφαση 579 στις 5/9 για το συγκεκριμένο ζήτημα. Εκείνη την στιγμή διέκοψε την συζήτηση η πρόεδρος και ρώτησε την γνώμη της νομικής υπηρεσίας του δήμου η οποία την διαβεβαίωσε ότι ισχύει η παρατήρηση του κ. Οικονομάκη.

Η πρόεδρος αγνοώντας την νομική υπηρεσία  συνέχισε τη συζήτηση του θέματος του κολυμβητηρίου, εν συνεχεία λαμβάνοντας τον λόγο ο δήμαρχος για επεξηγήσεις ,είπε μεταξύ άλλων, ότι και σε άλλους δήμους λειτουργούν τα κολυμβητήρια με ΚΟΙΝΣΕΠ, αναφέροντας ως παράδειγμα τον δήμο Π. Φαλήρου, Γλυφάδας Περιστεριού και Χαϊδαρίου .
  
Εν συνεχεία περνώντας τον λόγο και πάλι ο αντιδήμαρχος κ. Ν. Οικονομάκης και μη αντέχοντας άλλο το μη λογικό της όλης συζήτησης απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο κ Λ. Τζανή του έκανε την εξής ερώτηση: Δήμαρχε μας έχετε μπερδέψει φέρνοντας μας ως παράδειγμα μνημονιακούς δημάρχους ενώ  ισχυρίζεστε ότι είστε εναντίον του μνημονίου...
Μετά από αυτά τα γεγονότα καθώς και πολλά ακόμη, βλέποντας ο δήμαρχος την αντίδραση της πλειοψηφίας των δημ. Συμβούλων ,έκτος μεμονωμένων φυσικά εξαιρέσεων,καθώς και μετά από πολύωρη συζήτηση, αναγκάστηκε να διακόψει επικαλούμενος τον φόβο της πρόεδρου για την παρανομία που διαπράττεται, έτσι ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα  με το σκεπτικό να λειτουργήσει το κολυμβητήριο υπό την επίβλεψη των υπηρεσιών του δήμου.
Αυτά προς ενημέρωση σας, τα σχόλια δικά σας


ΣΧΟΛΙΟ: ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΛΟΥΚΑ... ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....

 
Top