Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει δύο Ινδούς αστυνομικούς να «ξεφορτώνονται» ένα πτώμα ρίχνοντάς το στον Γάγγη ποταμό!
Οι δύο ένστολοι φέρονται να ζήτησαν τη βοήθεια ενός ποδηλάτη για να μεταφέρει το πτώμα, που ήταν τυλιγμένο σε ένα λευκό πανί.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, το σώμα του άγνωστου ατόμου οδηγείται στο ποτάμι , όπου ο ποδηλάτης στη συνέχεια το δένει σε μία βάρκα, για να το πετάξει μέσα στο νερό...


Όταν καταλαβαίνει ότι τον τραβάνε βίντεο, προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του, ενώ αργότερα λίγα μέτρα μακριά από την όχθη του ποταμού, απελευθερώνει το πτώμα και γυρνά πίσω στη στεριά.
Οι κάτοικοι της περιοχής ισχυρίζονται ότι τα πτώματα ανθρώπων που δεν τα έχει αναζητήσει κανείς, διεφθαρμένοι αστυνομικοί κάθε μήνα τα πετάνε στον ποταμό, ενώ φέρονται να λαμβάνουν χρήματα για αυτή τους την πράξη.
Η ινδική κυβέρνηση παρέχει σε κάθε αστυνομικό τμήμα 2.700 ρουπίες το μήνα για την αντιμετώπιση αζήτητων πτωμάτων που έχουν εγκαταλειφθεί στα νεκροτομεία, αλλά πολλοί αξιωματικοί φαίνεται πως κρατούν τα χρήματα αυτά για τον εαυτό τους .
Ένας από τους αστυνομικούς που βλέπουμε στο βίντεο, αρνήθηκε οποιαδήποτε αδικοπραγία.
«Απλώς ακολουθήσαμε τις εντολές. Ο ανώτερος επιθεωρητής μας ζήτησε να απαλλαγούμε από το πτώμα», είπε.
Σύμφωνα με το αναπληρωτή γενικό επιθεωρητής της αστυνομίας στην περιοχή, έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με το περιστατικό , ενώ και οι δύο αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι νεωτέρας.

http://picantiko.blogspot.gr
 
Top