Σε προσωπική γιάφκα του Μηταράκη μετατρέπεται η Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων η οποία είχε πρωταγωνιστήσει σε πρόσφατα σκάνδαλα διαφθοράς. Από αυτή εδώ την Διεύθυνση της Μίζας είχαν πιαστεί με προσημειωμένα χαρτονομίσματα 120.000 και 100.000 ευρώ αντίστοιχα 4 υπάλληλοι μπουμπούκια. Οι συγκεκριμένοι παρότι είναι προφυλακισμένοι εξακολουθούν να αμείβονται με το 1/3 του μισθού τους.
Σ΄αυτόν εδώ τον Κήπο της Μίζας τον... Μάρτιο του 2012 η  Διαμαντοπούλου είχε διορίσει δύο στελέχη με εμπειρία και εχέγγυα εντιμότητας, την κ. Σοφία Λεβέντη και την κ. Ειρήνη Πιτταρά. Η θητεία τους όμως ήταν σύντομη μια και τις ξήλωσε ο Μηταράκης  και έβαλε δύο  “δικούς” του-ο ένας και στέλεχος της ΔΑΚΕ-τους κ.κ Χρ. Μπανό και Χρ. Μαγγέλη. Σ΄αυτόν εδώ τον Κήπο με τις Μίζες μεταφέρεται με τον νέο αναπτυξιακό νόμο η διαχείριση των επενδυτικών προγραμμάτων απ’ όλα τα υπόλοιπα υπουργεία.

Την σοβαρή αυτή αποκάλυψη κάνει το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ και συγκεκριμένα  η δημοσιογράφος Δήμητρα Κρουστάλλη. Τελικά δεν αλλάζει τίποτε σ΄αυτό εδώ το μπ⓪υρƍ€λ⓪κράτος…
Από το kourdistoportocali
 
Top