Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος με τον καλύτερο τρόπο, αφού χθες και προχθές, 5 και 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού κατά μήκος της Λεωφόρου Σχιστού. 
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λουκά Τζανή και του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας του Πολίτη, Νίκου Οικονομάκη,σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Χαϊδαρίου Κεντρή Ιωάννη και τον Πρόεδρο της ΠΕΣΥΔΑΠ Γουρδομιχάλη Γρηγόρη ξεκίνησαν από χθες εντατικές εργασίες καθαρισμού της Λεωφόρου Σχιστού και ολοκληρώθηκαν σήμερα. 
Οι εργασίες περιλάμβαναν καθαρισμό της Λεωφόρου Σχιστού από το ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκη μέχρι και τη Λεωφόρο Καβάλας, απομάκρυνση άχρηστων, πεταμένων αντικειμένων και κλάδεμα των δέντρων και των άγριων χόρτων.


Επιπλέον, από τους χώρους στάθμευσης που υπήρχαν στην περιοχή απομακρύνθηκαν μπάζα και άχρηστα αντικείμενα, που είχαν εγκαταλειφθεί εκεί.

Η Λεωφόρος Σχιστού αποτελεί είσοδος και έξοδος του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και σίγουρα η εικόνα της περιοχής μέχρι τώρα με άχρηστα αντικείμενα δεν ήταν και η καλύτερη. 
Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας τίμησε πραγματικά την ημέρα, που είναι αφιερωμένη στο περιβάλλον και βελτίωσε κατά πολύ την εικόνα του δήμου μας σε εκείνη την περιοχή. Τέτοιες ενέργειες και μάλιστα σε συνεργασία με άλλους δήμους θέλουμε να πραγματοποιούνται συχνά στο Δήμο μας!



 
Top