ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Διαβασα σημερα το πρωι οτι το υπουργειο μελετα να επιβαλει εκτακτη εισφορα 3% σε μισθωτούς και συνταξιούχους, αντι την μειωση του...
αφορολόγητου σε αυτούς που εχουν εισοδημα πανω απο 6.000 ευρω, λες και αυτο ειναι το οριο να εισαι οικονομικα άνετος. Μα ειναι δυνατον μετα απο ενα χρονο φοροληστρικης επιδρομής σε μισθωτούς και συνταξιούχους, με απανωτές αυξήσεις έμμεσων φορων που κατα ομολογια πλήττει τους χαμηλόμισθους και συνταξιούχους, με μειώσεις μισθών να έρχονται να επιβάλουν εκτακτη εισφορα;;; Αν την θελουν τοσο πολυ να την επιβάλουν σε αυτούς που εχουν εισοδημα ανω των 60 000 ευρω, σε αυτούς που εχουν καταθέσεις στις τράπεζες ανω 100.000 κλπ και φυσικα σε αυτούς που τα φαγανε τοσα χρονια!
Δεν εχουν καταλαβει οτι η οικονομια και η αναπτυξη ειναι φαύλος κύκλος, ακομα και να παρουν την εισφορα το μονο που θα κερδισουν ειναι να νεκρώσουν πιο πολυ την αγορα με συνεπεια να μην υπαρχουν φοροι και εσοδα προς το κράτος .... Μου αρεσει που το ΠΑΣΟΚ προεκλογικα εδωσε και επιδομα στους χαμηλόμισθους για να κινηθει η αγορα... Και τα πηραν τρίδιπλα!
Ζητω στους ξεφτιλισμενους που μας κυβερνουν !!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Top