Οι παιδικές φωνές στο Σελεπίτσαρι γέμισαν αισιοδοξία όσους τυχερούς απόλαυσαν τους μαθητές Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της πόλης μας που βραβεύτηκαν στον 7ο Διαγωνισμό Παιδικού παραμυθιού.

Παραμυθένιο ήταν το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουνίου στο Ανοιχτό Θέατρο στο Σελεπίτσαρι που ο Δήμος Κερατσινίου διοργάνωσε εκδήλωση για να δώσει τα βραβεία στα σχολεία τα οποία διακρίθηκαν στον 7ο Διαγωνισμό παιδικού παραμυθιού από κοινού με το 3ο Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

Μέσα σε ένα κατάμεστο θέατρο, οι μαθητές των σχολείων διασκέδασαν με τη θεατρική παράσταση «Μια φάρμα για τα ζώα» από την θεατρική ομάδα «ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ», της οποίας το νόημα επισήμανε ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας  στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους μαθητές λέγοντας: «με την αγάπη μπορούμε να νικήσουμε τη βία που εισβάλλει στην ζωή μας από παντού». Ανέφερε επίσης ότι οι μικροί συγγραφείς τον εκπλήσσουν ευχάριστα διότι τα παραμύθια τους είναι κάθε χρόνο και καλύτερα και τους έδωσε συγχαρητήρια.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας , o αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης , ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Νέων Τεχνολογιών και Ηλ. Διακυβέρνησης , οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μαρία Μαράκου, κ. Μαρία Μαϊλη, κ. Χρυσούλα Μυργιαλή, κ. Ζαχαρίας Ζούπης, οι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Κερατσινίου κ. Άντζελα Βλεσή, κ. Εμμανουήλ Συρίγος, κ. Στυλιανός Αβδελίδης Στυλιανός και η σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Δραπετσώνας κ. Σαββοπούλου Βάγια.

Ακόμα, ο Δ/ντής της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά κ. Μιχάλης Τεκελής, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Α΄ θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας κ. Ευτύχης Καστρινάκης, η συγγραφέας και μεταφράστρια κ. Κική Κοκκίνου και η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ β΄ Πειραιά κ. Ειρήνη Μαρούπα.
 
Top