Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ 

Ωραίος ο νέος δήμαρχος ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ , που ακόμα δεν βγήκε και…
 διόρισε την ΚΟΥΜΠΑΡΑ του σε θέση συνεργάτη του στον δήμο, την ώρα που γίνονται απολύσεις στον δήμο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Όμως ο νέος δήμαρχος ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ πρέπει να δώσει κάποια απάντηση για το σκάνδαλο που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα.
Αυτός δεν είναι που έλεγε προεκλογικά ότι θα στηριχτεί στο τρίπτυχο ΑΝΘΡΩΠΙΑ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ;;;Βέβαια από ότι φαίνεται αυτά ισχύουν για τους απλούς δημότες και όχι για την ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ του…που την διόρισε άμεση συνεργάτη του!!!
Αυτός δεν είναι που έδειξε την ΑΝΘΡΩΠΙΑ του απειλώντας τους συμβασιούχους του κολυμβητηρίου ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και τους διεμήνυσε ότι από εδώ και εμπρός όλες οι προσλήψεις- και σωστά- θα γίνονται μέσω του ΑΣΕΠ;;;;
Προφανώς η ΑΝΘΡΩΠΙΑ του εξαντλείται στους συγγενείς του και η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ισχύουν για τους κοινούς δημότες που τους ξεγέλασε για να πάρει την ψήφο τους… 
Αποδεικνύετε πολύ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ και από τον προκάτοχο του που διόρισε τα ανιψιά του σε θέσεις διευθυντών στον δήμο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ!!!
Η κουμπάρα σας κύριε ΤΖΑΝΗ ΛΟΥΚΑ, διόριστηκε με ΑΣΕΠ συνέργατης σας;;;
Λίγη ντροπή δεν βλάπτει κύριε νεοεκλεγμένε Δήμαρχε!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Top