Γράφει ο Ιχνηλάτης... 


150 λοιπόν οι περιφερόμενοι σύμβουλοι του Γιωργάκη. Άραγε τι συμβουλεύουν όλοι αυτοί? Νέες μεθόδους εξόντωσης των πολιτών αυτής της χώρας? Αύξηση φόρων , απολύσεις , μειώσεις συντάξεων κ άλλα πολλά φανταζόμαστε. Είναι δυνατόν να....
περάσει έτσι κάτι τέτοιο ?
Μιλάνε ένα σωρό λαμόγια για μείωση των βουλευτών και σιωπούν για 150 δήθεν συμβούλους ? Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι ψάχνει κ άλλους. Δεν του φθάνουν τόσοι λίγοι. Αναρωτιέται κανείς , ακόμα κ αν υποθετικά( λέμε τώρα) καθένας τους είχε κάτι σπουδαίο να συμβουλέψει των πρωθυπουργό πότε θα προλάβει να τους δει όλους αυτούς?
Το ρουσφέτι πάει σύννεφο , το ΠΑΣΟΚ με την αβάντα των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης προκαλεί άνευ προηγουμένου την κοινωνία και αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι. Όταν τόσος κόσμος απολύεται , όταν συμβάσεις δεν ανανεώνονται , όταν οι δημόσιες συγκοινωνίες από δημόσιο αγαθό γίνονται εμπόρευμα , όταν τόσοι ηλικιωμένοι βλέπουν τη σύνταξή τους να πετσοκόβεται , ο ίδιος ο πρωθυπουργός στήνει πάρτι εξυπηρέτησης προσωπικών ,πολιτικών και κομματικών φίλων!


Βλέπεται γι αυτούς λεφτά υπάρχουν!!! Όπως και για τους εργολάβους και για τους προμηθευτές του δημοσίου. Για τους τελευταίους υπήρχαν πάντα εξάλλου. Και επί καταλληλότερου, και επί Κωστάκη και επί Γιωργάκη. Για τόσους πρωθυπουργικούς φίλους ποτέ. Το πρόβλημα όμως όλων ήταν η ΑΓΡΩΓΗ( που καλώς τους έδιωξαν) και ο ΟΠΕΠ (οι σερβιτόροι που έπαιρναν ένα μεροκάματο στο εστιατόριο του μουσείου της Ακρόπολης)
Η αντιπολίτευση και ειδικά η Νέα Δημοκρατία πρέπει να σηκώσει το θέμα. Τα αστεία πρέπει κάποτε να τελειώνουν. Οι δε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οφείλουν στον εαυτό τους , στο σοσιαλιστικό παρελθόν τους (όσοι έχουν, γιατί επί Σημίτη και ΓΑΠ έχουν αναδειχθεί πολλοί νεοφιλελεύθεροι), και κυρίως στο φτωχό κόσμο που τους ψήφισε να μαζέψουν το Γιωργάκη .Ένα θλιβερό αχθοφόρο ιστορικού ονόματος που το βαθύ ΠΑΣΟΚ (συνδικαλιστές) , οι βαρώνοι των media( εκτός ΔΟΛ), τα ξένα κέντρα και η επιπολαιότητα των Ελλήνων πολιτών να ρέπουν προς τη βασιλεία και τους πρίγκηπες ,τον έκαναν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό.
Ο Αντώνης Σαμαράς , ο Αλέξης Τσίπρας κυρίως αλλά και το ΚΚΕ πρέπει να αντιδράσουν άμεσα και να καταγγείλουν τις πρακτικές του πρωθυπουργού στη χειμαζόμενη κοινωνία. Η ανοχή έχει και όρια!

http://logia-starata.blogspot.com
 
Top