Έχουμε καταγγελίες οτι γνωστός Κερατσινιώτης επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στην κατασκευή και συντήρηση ανελκυστήρων, "εξαπατά" εδώ και αρκετά χρόνια τους πελάτες του αλλά και το Δημόσιο.
Πιο συγκεκριμένα, έχει επισυνάψει με γνωστή ασφαλιστική εταιρία, ένα συμβόλαιο Αστικής Ευθύνης για την λειτουργία των ανελκυστήρων που ο ίδιος τοποθετεί και συντηρεί, του οποίου συμβολαίου το κόστος έχει μετακυλήσει στους πελάτες του. Το κέρδος του δε, είναι διπλό, διότι το σύνολο του κόστους του συμβολαίου, εκπίπτει ως έξοδο της εταιρίας του από την Εφορία !!!
Η δικαιολογία του όταν τον ρωτήσαμε γιατί το έκανε αυτό, ήταν ότι δεν αυξάνει έτσι, το μηνιαίο κόστος συντήρησης στους πελάτες του. Μα θα τους χάσεις από πελάτες άμα το κάνεις αυτό "Κύριε", γιατί είσαι ήδη ακριβός.
"Κύριε", μάλλον δεν γνωρίζετε ότι μπορείς να γελάσεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά ΠΟΤΕ ΟΛΟΥΣ για ΠΑΝΤΑ!
"Κύριε", ελπίζοντας ότι μετανοείτε για την παράνομη πράξη σας...
"Κύριε", πιστεύοντας ότι θέλετε να επανορθώσετε...
Σας συστήνουμε να σταματήσετε την παράνομη αυτή πράξη και να επιστρέψετε τα ασφάλιστρα που αδίκως και παρανόμως εισπράξατε από τους πελάτες σας, αφαιρώντας τα από τον αμέσως επόμενο λογαριασμό συντήρησης.
Αν δεν συμμορφωθείτε και δεν αξιοποιήσετε την ευκαιρία που σας δίνεται, είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουμε το όνομα της επιχείρησης σας καθώς και να ενημερώσουμε τις αρμόδιες Αρχές προσκομίζοντας τους τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την παρανομία σας...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Top