Ανακοινώνονται αύριο ( Παρασκευή) το απόγευμα τα ονόματα υποψηφίων Δημάρχων που πήραν το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για μερικούς ( 6+1) από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής και η έγκριση των υποψηφίων έγινε μετά από εισήγηση του Ραγκούση , από τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος προτίθεται...



να εγκρίνει όλους τους υποψήφιους Δήμαρχους και περιφερειάρχες , σε κάθε περιοχή της χώρας.



Τα πρώτα ονόματα λοιπόν που θα ανακοινωθούν αύριο είναι :



Θάνος Ορφανός ο σημερινός δήμαρχος Αλίμου, πήρε το χρίσμα και για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση στον Αλιμο.



Κώστας Ασκούνης, σημερινός δήμαρχος Καλλιθέας, με την έγκριση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ διεκδικεί εκ νέου τον Δήμο .



Νίκος Σαράντης , σημερινός δήμαρχος Καματερού, έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη των Ραγκούση – Παπανδρέου για την διεκδίκηση του νέου διευρυμένου Δήμου Αγιοι Ανάργυροι – Καματερό.



Κώστας Κόκορης , ο εκλεχτός του ΠΑΣΟΚ για να διεκδικήσει το Δήμος Γλυφάδας , έστω και αν έχει αποτύχει στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Ο κ. Κόκορης είναι φίλος του πρ. υπουργού Χρίστου Βερελή , τον οποίο είχε διορίσει Διευθύνοντα Σύμβουλο στην Εθέλ. Η επιλογή του Κώστα Κόκκορη θα είναι το κόκκινο πανί στην οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Γλυφάδα , εφόσον για το ονομά του υπάρχουν πολλές και σοβαρές ενστάσεις.



Βασίλης Βαλασσόπουλος πήρε «πράσινο» για το Δήμο Ηλιούπολης . Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο χώρος της αυτοδιοίκησης με θητεία Αντιδήμαρχου και Περιφερειάρχη στο ενεργητικό του, και πάρα πολλούς κομματικούς εχθρούς στο .. πλευρό του.


Χάρης Πασβαντίδης, θα διεκδικήσει την δημαρχία του νέου διευρυμένου δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικό , έχοντας στο ενεργητικό του θητεία Αναπλ. Νομάρχη.



Και τέλος η έκπληξη πιθανον να έρθει από τη Νέα Σμύρνη.Συμφωνα με πληροφορίες, η μάχη των υποψηφίων θα λήξη με την ανακοίνωση ενός ονόματος έκπληξη, νέου, επιτυχημένου στον επαγγελματικό στίβο και άφθαρτου προσώπου και όχι των παλαιοκομματικών «φαβορι» που σφάζονται μεταξύ τους! ****
Ιδού τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ

 
Top